Το κράτος είναι ένα τεράστιο κατασκεύασμα μέσα από το οποίο όλοι προσπαθούν να ζήσουν σε βάρος όλων των άλλων. Frederic Bastiat, 1801-1850, Γάλλος οικονομολόγος και κοινωνιολόγος

Αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό ο Μπουζούκης

15 Ιανουαρίου, 2022

Είναι δεδομένο πως μέχρι το τέλος του μήνα, ο Γιάννης Μπουζούκης θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό έπειτα από δέκα και πλέον παρουσίες του στο «τριφύλλι», από τα τμήματα υποδομής ως την πρώτη ομάδα.

Η πλευρά του Έλληνα μεσοεπιθετικού έχει ζητήσει εδώ και καιρό από τη διοίκηση των «πράσινων» να φύγει έξι μήνες πριν εκπνεύσει το συμβόλαιό του με την ομάδα και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν κάνει αποδεκτό το αίτημά του, περιμένοντας να φέρει προτάσεις για να συνεχίσει την καριέρα του εκτός συνόρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) η πλευρά του Μπουζούκη βρίσκεται σε επαφές το τελευταίο διάστημα με την ολλανδική Καμπούρ (8η στην εφετινή Eredivisie, ένα βαθμό μακριά απ’ τη ζώνη των play offs εξόδου στο Conference League), προκειμένου να τον αποκτήσει από τον Παναθηναϊκό, με ένα πολύ μικρό ποσό κι ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Την ίδια ώρα, έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Πρεβεζάνο μεσοεπιθετικό και οι τουρκικές Μαλάτιασπορ (τελευταία στην τουρκική Superlig) και Γκεζτεπέ (ομάδα που ήθελε το περασμένο καλοκαίρι και τον Καμπετσή, 16η στη βαθμολογία).

Ο Μπουζούκης δείχνει να προτιμάει περισσότερο την προοπτική της Ολλανδίας, θεωρώντας πως εκεί θα έχει περισσότερα περιθώρια εξέλιξης και την ευκαιρία να βοηθήσει την καριέρα του να (ξανα)πάρει τα… πάνω της και μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα.

ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ