Δεν μ' ενδιαφέρει η καταγωγή των πολιτών ούτε η φυλή στην οποία γεννήθηκαν. Τους αντιμετωπίζω όλους μ' ένα κριτήριο: την αρετή. Για μένα, κάθε καλός ξένος είναι Έλληνας και κάθε κακός Έλληνας είναι χειρότερος από βάρβαρος. ~Μέγας Αλέξανδρος | (Βασιλεύς Μακεδόνων ) | 356-323 π.Χ.

Αποχαιρέτησαν τον κόσμο του ΠΑΟΚ Βαρέλα και Πασχαλάκης

18 Μαΐου, 2022

Η λήξη του παιχνιδιού στο γήπεδο της Τούμπας βρήκε δύο από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να αποχαιρετούν τον κόσμο της ομάδας μέσα από τον αγωνιστικό χώρο, δεδομένου ότι θα αποτελέσουν παρελθόν με την ολοκλήρωση της περιόδου, μετά τον τελικό του κυπέλλου το ερχόμενο Σάββατο και θα αλλάξουν αγωνιστικές κατευθύνσεις.

Ο Φερνάντο Βαρέλα μετά από 5 χρόνια στην ομάδα λέει “αντίο” και συγκινημένος αποχαιρέτησε τους φίλους της ομάδας που τον αποθέωσαν. Μετά το τέλος της αναμετρήσεις μιλώντας στην κάμερά της συνδρομητικής τηλεόρασης αναφέρθηκε στη συγκίνησή που ένιωσε αποχωρώντας από τον ΠΑΟΚ με το τέλος αυτής της περιόδου τονίζοντας: “Είναι πολύ έντονα τα συναισθήματα. Έχω ζήσει καλές και κακές στιγμές. Δε θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές που έζησα στον ΠΑΟΚ. Ήλπιζα να ζήσω αυτά ακριβώς. Θα θυμάμαι για πάντα τα όσα πέρασα με την ομάδα.

Περίμενα από τον κόσμο να με αποθεώσει και έτσι έγινε. Μπορεί ο κόσμος να μην αντιληφθεί τους λόγους που φεύγω και μπορεί να αποδειχτεί λάθος απόφαση, αλλά ό,τι και αν συνέβη δε θα ξεχάσω ποτέ όσα έζησα εδώ. Δε θα έλεγα ποτέ οτιδήποτε κακό για τον ΠΑΟΚ. Πλέον θα είμαι και εγώ ένας οπαδός του συλλόγου.

Για εμένα αυτό το κλαμπ μου έδωσε πράγματα που δεν είχα ποτέ στην καριέρα μου. Να μάχομαι για κάθε φάση, να χαίρομαι, να λυπάμαι και να ζω τα πάντα με πάθος. Αν δεν έχεις το τελευταίο δεν μπορείς να παίξεις εδώ. Αυτή είναι η λέξη που με χαρακτηρίζει, στην καριέρα μου στον ΠΑΟΚ”.

NTINOΣ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥΣΗΣ