Η οικονομική ευημερία από τον πόλεμο είναι σαν την ευημερία που φέρνει ένας σεισμός ή ένας λιμός - “Ludwig von Mises (1881-1973), Ιταλός οικονομολόγος)

Απορρίφθηκε η καταγγελία του Ολυμπιακού για αποβολή των ΠΑΟΚ και Ξάνθης

25 Φεβρουαρίου, 2020

Απορρίφθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της Super League η καταγγελία του Ολυμπιακού κατά των ΠΑΟΚ και Ξάνθης, μετά την προσφυγή τους στα πολιτικά δικαστήρια για την απόφαση της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού.

Στη διάρκεια της σημερινής (25/02) συνεδρίασης των μελών του συνεταιρισμού ένα από τα θέματα που απασχόλησε τη διοργανώτρια αρχή ήταν και η καταγγελία των Πειραιωτών μετά την απόφαση των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθης να προσφύγουν στα πολιτικά δικαστήρια γι΄ ακύρωση της απόφασης της ΕΕΑ.

Οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν την αποβολή των δύο ΠΑΕ από το πρωτάθλημα, μέχρι να αποσύρουν τις προσφυγές τους από τα πολιτικά δικαστήρια, βασιζόμενοι στο άρθρο 35 του ΚΑΠ, που απαγορεύει την προσφυγή στα πολιτικά ή διοικητικά δικαστήρια, ενώ προβλέπει εκτός από την επιβολή προστίμου και την αποβολή από το πρωτάθλημα για όσο διάστημα διαρκεί.

Το αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όμως, απορρίφθηκε στο διοικητικό συμβούλιο. ΑΕΚ, Ατρόμητος και ΟΦΗ πρότειναν να παραπεμφθεί η υπόθεση στο Διαιτητικό Δικαστήριο, ενώ υπέρ της απόρριψης τάχθηκαν οι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Ξάνθη, Βόλος και Παναιτωλικός. Από τη διαδικασία απείχε ο Αστέρας Τρίπολης, η Λαμία απουσίαζε, ενώ λευκό ψήφισε η ΕΠΟ. 
 

Read previous post:
Με τη συμμετοχή της φρεγάτας «Auvergne» η γαλλοκυπριακή άσκηση Έρευνας και Διάσωσης

Κοινή Άσκηση Έρευνας και Διάσωσης πραγματοποίησαν την Τρίτη Κύπρος και Γαλλία στη θαλάσσια περιοχή Ανατολικά της Κύπρου, στην οποία συμμετείχε...

Close