Ξεχνάει κανείς τα λάθη του, όταν τα εξομολογείται σε κάποιον άλλον. Ο άλλος, όμως, δεν τα ξεχνάει. Friedrich Wilhelm Nietzsche, 1844-1900, Γερμανός φιλόσοφος

Απορρίφθηκαν οι εφέσεις των Λιόν, Αμιάν και Τουλούζ

Γάλλος δικαστής απέρριψε τις εφέσεις των Λιόν, Αμιάν και Τουλούζ, σχετικά με την απόφαση της διοργανώτριας αρχής της Ligue 1, για την πρόωρη ολοκλήρωση της σεζόν εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

«Η LFP πληροφορήθηκε με ικανοποίηση ότι απορρίφθηκαν οι προσφυγές των Λιόν, Αμιάν και Τουλούζ από τον αναπληρωτή δικαστή του διοικητικού δικαστηρίου του Παρισιού» αναφέρει η ανακοίνωση της γαλλικής λίγκας. «Σε τρεις υποθέσεις που εξετάστηκαν την Παρασκευή (22/05) το απόγευμα, το δικαστήριο έκρινε ότι οι γενικές αποφάσεις που ελήφθησαν από το διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας στις 30 Απριλίου μπορούν μόνο να προσβληθούν ενώπιον του Κρατικού Συμβουλίου, το οποίο είναι αρμόδιο να ακούσει ρυθμιστικές αποφάσεις που πάρθηκαν από τις εθνικές αρχές, όπως η LFP», προσθέτει η ανακοίνωση.

Με την απόφαση της Λίγκας να δοθεί πρόωρο τέλος στη σεζόν ενώ απέμεναν 10 αγωνιστικές, η Λιόν απέτυχε να βγει στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος, ενώ η Αμιάν και η Τουλούζ υποβιβάστηκαν. 

Read previous post:
Η Δύση κινητοποιείται για να «σώσει» τη διεθνή συνθήκη Open Skies, μετά την αποχώρηση των ΗΠΑ

Οι χώρες της Δύσης κινητοποιούνται για να «διασώσουν» τη διεθνή συνθήκη Open Skies (Ανοιχτοί Ουρανοί), από την οποία σκοπεύουν να...

Close