Ηθική είναι τα ήθη και τα έθιμα της πατρίδας μας και η τρέχουσα αντίληψη της κοινωνικής μας τάξης. Samuel Butler, 1835-1902, Άγγλος συγγραφέας

Απολύθηκε από την Ομόνοια ο Φερέρα

6 Φεβρουαρίου, 2023

Η Ομόνοια μετά τη συντριβή της στο ντέρμπι με την Ανόρθωση με 4-1, αποφάσισε να προχωρήσει στην αλλαγή τεχνικής ηγεσίας της και ανακοίνωσε την απόλυση του Γιανίκ Φερέρα.

Οι «πράσινοι» επισημοποίησαν σήμερα το τέλος με τον 42χρονο Βέλγο τεχνικό, ο οποίος ανέλαβε την κυπριακή ομάδα τον περασμένο Οκτώβριο στη θέση του Νιλ Λένον.

Η ανακοίνωση: «Ανακοινώνουμε τη λύση της συνεργασίας μας με τον κ. Yannick Ferrera. Ο κ. Ferrera ανέλαβε τα καθήκοντά του σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία και κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα και τη βαθμολογική μας θέση.

Ωστόσο, τα τελευταία αποτελέσματα, η απόδοση και η ψυχολογία της ομάδας, ήταν οι κύριοι παράγοντες που μας οδήγησαν στην απόφαση να προχωρήσουμε σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουμε νέες συνθήκες και να διεκδικήσουμε τους εφικτούς στόχους μας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.»

 

Δημήτρης Καρακώστας