Όταν αυτό που κάνουμε δεν αποδίδει, έχουμε την τάση να κάνουμε περισσότερο απ’ αυτό και με μεγαλύτερη ένταση. Από το βιβλίο Heart, Soul & Spirit των Dr. Bill Maynard & Tom Champoux

Απόλυτα ικανοποιημένοι στην Ducati από τη νίκη του Ντοβιτσιόζο στο Grand Prix της Αυστρίας

12 Αύγουστος, 2019

Στον πιο συναρπαστικό ίσως αγώνα του MotoGP των τελευταίων ετών, ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο και η Ducati ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου σε έναν αγώνα που κράτησε την αγωνία στο κορυφαίο επίπεδο μέχρι και την πτώση της καρό σημαίας, στη γραμμή του τερματισμού.

Μία ημέρα μετά την ολοκλήρωση του Grand Prix της Αυστρίας που διεξήχθη στην πίστα του Ζέλτβεγκ, ο Ιταλός αναβάτης και η ομάδα του παραμένουν απόλυτα ικανοποιημένοι από την εμφάνιση. Αυτό όμως που κάνεις όλους να θεωρούν την συγκεκριμένη νίκη ιδιαίτερη είναι ο τρόπος με τον οποίο επιτεύχθηκε στην τελευταία στροφή, όπου ο Ντοβιτσιόζο με επίθεση διαρκείας κατάφερε να προσπεράσει τον Μάρκεθ.

Ο άλλος αναβάτης της Ducati, ο Ντανίλο Πετρούτσι, τερμάτισε στην 9η θέση έχοντας ξεκινήσει από την 4η γραμμή του grid, μη καταφέρνοντας να προωθηθεί πιο ψηλά. Επόμενος αγώνας το Βρετανικό Grand Prix, στην πίστα του Silverstone, 23-25 Αυγούστου.

Κ.Π.

Read previous post:
Ανοικτοί οι αρχαιολογικοί χώροι και τα μουσεία για την πανσέληνο του Δεκαπενταύγουστου

Κορυφώνονται με την πανσέληνο του Δεκαπενταύγουστου οι εκδηλώσεις που διοργανώνει σε όλη τη χώρα το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Close