Το έμβλημα της Γαλλίας παλιά ήταν ο κόκορας. Σήμερα είναι ο κόκορας κρασάτος - Gilbert Cesbron

Απολογισμός τετραετίας από τη διοίκηση του ΣΕΦ

25 Ιούνιος, 2019

Με τη συμπλήρωση της τετραετίας, η διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας προχώρησε σε έναν απολογισμό των πεπραγμένων της, όπως επίσης των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και εκείνων που είναι προς υλοποίηση.

Στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του ΣΕΦ, παρόντες ήταν ο νυν πρόεδρος Νίκος Λύτρας, οι πρώην πρόεδροι, Νίκος Ιωαννίδης και Γιώργος Μανιάτης, και ο συντονιστής διευθυντής, Γιώργος Δημόπουλος, ενώ το «παρών» έδωσε και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.   

Ο κ. Λύτρας μίλησε για τη δραματική κατάσταση που επικρατούσε στο Σ.Ε.Φ. με την ανάληψη των καθηκόντων της διοίκησης το 2015: «Τόσο από πλευράς των οικονομικών του οργανισμού όσο και λειτουργίας αυτού. Δεν υπήρχε όραμα. Ο περιβάλλον χώρος είχε περιέλθει στο ΤΑΙΠΕΔ και ο χώρος είχε εγκαταλειφθεί στην τύχη του, με αποτέλεσμα να έχει μετατραπεί σε άβατο. Όλα αυτά καταφέραμε και τα βάλαμε σε μία σειρά».

Read previous post:
O καύσωνας ενσκήπτει στη Γηραιά Ήπειρο, όπου αναμένονται ρεκόρ ζέστης

Το κύμα της ιδιαίτερα έντονης και πρώιμης ζέστης, σύμπτωμα αναμφίβολα της υπερθέρμανσης του πλανήτη, ενέσκηψε σήμερα στην Ευρώπη, όπου αναμένονται...

Close