Αν οι Έλληνες αποκτήσουν μόρφωση και ενότητα, αλίμονό μας Winston Churhill

Απολογισμός προγραμματισμένων δράσεων στη συνάντηση Βερναδάκη-Τατούλη

12 Οκτώβριος, 2018

Ο απολογισμός των προγραμματισμένων δράσεων που προέκυψαν από τις εργασίες του Περιφερειακού Συνεδρίου της Πελοποννήσου, στις 26 και 27 Φεβρουαρίου στην Τρίπολη, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης της κυβέρνησης με την Περιφέρεια Πελοποννήσου που πραγματοποιήθηκε σήμερα υπό τον υπουργό Επικρατείας Χριστόφορο Βερναρδάκη.
Σε ανακοίνωση του Γραφείου του κ. Βερναρδάκη αναφέρεται πως σύμφωνα με τα στοιχεία της ομάδας παρακολούθησης των δράσεων των Περιφερειακών Συνεδρίων, προκύπτει ότι το 23% των αυτοτελών δράσεων έχουν υλοποιηθεί σε ποσοστό 100%, ενώ το 50% των αυτοτελών δράσεων έχουν υλοποιηθεί σε ποσοστό άνω του 40% .
Στη διάρκεια της συνάντησης συμφωνήθηκε η περαιτέρω επιτάχυνση όλων των δράσεων προκειμένου το επόμενο διάστημα αυτές να έχουν ολοκληρωθεί στο σύνολό τους.
Η σημερινή συνάντηση ήταν η πρώτη από τις προγραμματισμένες συναντήσεις της Κυβέρνησης με τις Περιφέρειες σε μια προσπάθεια να υλοποιηθούν όλες  οι αναπτυξιακές δράσεις που προγραμματίστηκαν στα Περιφερειακά Συνέδρια. 
Εκτός από τον Βερναρδάκη συμμετείχαν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρος Αραχωβίτης, ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών Αθανάσιος Βούρδας, ο γενικός γραμματέας Υποδομών Γιώργος Δέδες, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης και η αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Υποδομών, Δικτύων και Περιβάλλοντος, Ντίνα Νικολάκου. Επίσης συμμετείχε ως εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών ο Μαρίνος Ρουσιάς.

Read previous post:
5ο Διεθνές Σχολείο Αθλητικών Συντακτών: «Μην επιτρέψετε σε κανέναν να ακρωτηριάσει το πνεύμα σας» (video)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ: Ασπασία Βελονάκη   Αφού ανέλυσε «το κοινωνικό μοντέλο της αναπηρίας», η Επίκουρη Καθηγήτρια Τμήματος Οργάνωσης και...

Close