Δεν υπάρχει τίποτα δυσκολότερο από το να κυβερνήσεις τους Έλληνες. Και αυτό, γιατί, όλοι νομίζουν ότι είναι ικανοί για όλα - Κωνσταντίνος Καραμανλής

Απόλλων Πατρών: Με Βετούλα στην Α1 Ανδρών/Basket League

23 Ιουλίου, 2021

Υπό την καθοδήγηση του Νίκου Βετούλα θα συνεχίσει ο Απόλλων Πατρών το… ταξίδι του και στην Α1 Ανδρών/Basket League. Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος οδήγησε πέρυσι του Αχαιούς στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών, εξασφαλίζοντας την άνοδο στα «μεγάλα σαλόνια», ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας επεκτείνοντας τη συνεργασία του με τους «μελανόλευκους», στην επιστροφή τους στην Α1 Ανδρών/Basket League.

Υπενθυμίζεται ότι ο 47χρονος είχε θητεύσει για πρώτη φορά ως προπονητής του Απόλλωνα το διάστημα 2010-2015, ενώ πέρυσι επέστρεψε στο τιμόνι της ομάδας στη θριαμβευτική πορεία της στα παρκέ της Α2 Ανδρών. 

«Όλοι γνωρίζουν τη σχέση μου με τον Απόλλωνα. Ποτέ δεν ήταν και δεν γίνεται να είναι καθαρά επαγγελματική. Είναι μια ομάδα που με έχει στηρίξει πάρα πολύ και εγώ από την πλευρά μου έχω δώσει αρκετά. Τα αποτελέσματα αυτή της σχέσης και τη χρονιά που πέρασε μας δικαίωσαν και πιστεύω ότι και τη νέα σεζόν θα δικαιώσουν όλους όσοι στηρίζουν την προσπάθεια μας», είπε ο Βετούλας μετά τη συμφωνία.