Μια εποχή αποκαλείται Σκοτεινή όχι επειδή το φως δεν μπορεί να λάμψει, αλλά επειδή ο άνθρωποι αρνούνται να το δουν. James Alber Michener, 1907-1997, Αμερικανός συγγαφέας

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στην Αθήνα «ψήθηκε» ο Αγιούμπ!

19 Ιανουαρίου, 2020

Το όνομα του μέσου της Φέγενορτ Γιασίν Αγιούμπ και το (πολύ προχωρημένο) «φλερτ» του με τον Παναθηναϊκό διέρρευσαν… αιφνιδιαστικά από την Ολλανδία το πρωί της Κυριακής (19/1) κι επιβεβαιώθηκαν ακολούθως από την «πράσινη» ΠΑΕ, ωστόσο η προεργασία της μεταγραφής είχε γίνει εδώ κι αρκετό καιρό.

Πολύ περισσότερο δε, το τελικό «ψηστήρι» προς τον διεθνή Μαροκινό μέσο, που πραγματοποιήθηκε… εν Αθήναις πριν από λίγες ημέρες.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, την περασμένη εβδομάδα ο 26χρονος μέσος πραγματοποίησε «αθόρυβο» -και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας- ταξίδι στην Ελλάδα, με τις «ευλογίες» της Φέγενορτ που του είχε δώσει το «ελεύθερο» για να βρει άλλη ομάδα, καθώς δεν υπολογίζεται από το προπονητικό τιμ της ολλανδικής ομάδας εδώ κι αρκετούς μήνες.

Ο Αγιούμπ συναντήθηκε και συνέφαγε στην Αθήνα με τους Τσάβι Ρόκα και Γιώργο Δώνη, οι οποίοι επί ένα τρίωρο, του ανέλυσαν με κάθε λεπτομέρεια το πλάνο τους για τον Παναθηναϊκό: Το ρόλο που θα είχε ο ίδιος στην ομάδα, τους σχηματισμούς/διατάξεις της ενδεκάδας, και το πώς σκόπευαν να τον αξιοποιήσουν στο αγωνιστικό μοντέλο του «τριφυλλιού», αλλά και τον σχεδιασμό τους για τη δημιουργία ενός πολύ πιο ανταγωνιστικού συνόλου το επόμενο διάστημα.

Read previous post:
Brexit: Προβληματισμός και ανησυχία – Τι περιμένει ο επιχειρηματικός κόσμος

Ο επιχειρηματικός κόσμος παρακολουθεί με προβληματισμό την επικείμενη στο τέλος Ιανουαρίου αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση και...

Close