Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να αισθάνεται κανείς δημιουργός. Ο θρίαμβος της ζωής εκφράζεται με τη δημιουργία. Henri Bergson, 1859-1941, Γάλλος φιλόσοφος,

Αποκλεισμός ενός έτους στην Τραμπζονσπόρ

3 Ιουνίου, 2020

Με αποκλεισμό ενός έτους από την Ευρώπη τιμωρήθηκε η Τραμπζονσπόρ, καθώς παραβίασε τους κανόνες του Financial Fair Play (FFP).

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η UEFA την Τετάρτη έκανε γνωστό ότι η ομάδα της Τουρκίας δεν είχε εκπληρώσει τους όρους μιας συμφωνίας διακανονισμού που επιτεύχθηκε με την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία το 2016, όταν διαπιστώθηκε ότι είχε παραβιάσει τους κανονισμούς.

Αναφέρει ακόμη ότι η ποινή θα ισχύσει σε περίπτωση που ο σύλλογος κερδίσει ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο» της σεζόν 2021/2022, αλλά δεν θα εφαρμοστεί μετά από τότε.

Οι κανόνες του FFP εισήχθησαν το 2011 και είχαν σχεδιαστεί για να εμποδίσουν τις ομάδες να ξοδεύουν περισσότερα από αυτά που βγάζουν, μια κίνηση που στοχεύει κυρίως στο να εμποδίσει τους πλούσιους ιδιοκτήτες των συλλόγων να «αγοράζουν» επιτυχία με μεγάλες εισφορές μετρητών.

Μίλαν και η Μάντσεστερ Σίτι αποκλείστηκαν και οι δύο από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, για παραβίαση των κανόνων, αν και η τελευταία κατέθεσε έφεση στο CAS.

ΘΕΜΗΣ ΤΟΓΙΑΣ

Read previous post:
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λεωφόρο Ποσειδώνος

Αλλαγές σε λεωφορειακές γραμμές και τραμ θα υπάρξουν στη λεωφόρο Ποσειδώνος από το βράδυ της Παρασκευής 5 Ιουνίου μέχρι και...

Close