Δεν είμαστε υπεύθυνοι μόνο γι’ αυτό που κάνουμε αλλά και γι’ αυτό που δεν κάνουμε. Μολιέρος, 1622-1673, Γάλλος θεατρικός συγγραφέας

Αποκαταστάθηκαν οι βλάβες στις γεωτρήσεις Κρυοπηγής και Σάνη

8 Αυγούστου, 2020

Την αποκατάσταση των βλαβών που σημειώθηκαν στις γεωτρήσεις των περιοχών Κρυοπηγής και Σάνη του δήμου Κασσάνδρας νομού Χαλκιδικής, γνωστοποίησε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η δήμαρχος, Αναστασία Χαλκιά.

Συγκεκριμένα, όπως είπε χαρακτηριστικά αποκαταστάθηκε νωρίτερα το απόγευμα σήμερα η εκτεταμένη βλάβη που σημειώθηκε χθες το πρωί σε γεώτρηση της Κρυοπηγής στο Δήμο Κασσάνδρας νομού Χαλκιδικής και «ήδη οι κάτοικοι και επισκέπτες «βλέπουν» το νερό να τρέχει από τις βρύσες τους είτε βρίσκονται χαμηλά, είτε σε πιο ψηλά σημεία της περιοχής».

 

‘Αμεση ήταν η αποκατάσταση της βλάβης στη γεώτρηση της περιοχής Σάνη – Σταυρονικήτα, με την κ. Χαλκιά να σημειώνει, «εκδηλώθηκε σήμερα και αποκαταστάθηκε σήμερα, μετά και την τάχιστη επέμβαση των συνεργείων του δήμου Κασσάνδρας».

Στο μεταξύ, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο δήμος Κασσάδρας, ευχαριστεί «τους κατοίκους και επισκέπτες των προαναφερόμενων περιοχών για την κατανόηση τους αλλά και τα συνεργεία του Δήμου Κασσάνδρας που άμεσα εργάστηκαν σκληρά με αντίπαλο το χρόνο, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν οι πολίτες».

Ε.Α.

Περισσότερα στη κατηγορία Ρεπορτάζ
Μεγάλες οι ζημιές σε γεωργία και κτηνοτροφία στον Δήμο Λαγκαδά

Σε απόγνωση βρίσκονται αγρότες και κτηνοτρόφοι στον Δήμο Λαγκαδά νομού Θεσσαλονίκης, με την επέλαση της κακοκαιρίας “ Θάλεια” να έχει...

Close