Το «ναι» και το «όχι», αν και είναι οι πιο σύντομες από όλες τις λέξεις, χρειάζεται να τις σκεφθεί κανείς πολύ προηγούμενος. Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ. Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

Αποκαλύφθηκε στο σαλόνι αυτοκινήτου του Πεκίνου το νέο Peugeot 508 L

29 Σεπτεμβρίου, 2020

Το νέο Peugeot 508 L αποκαλύφθηκε στο σαλόνι αυτοκινήτου του Πεκίνου, το οποίο θα κλείσει τις πύλες του στις 5 Οκτωβρίου. Το μοντέλο διαθέτει αιχμηρό σχεδιασμό, διαθέτει προηγμένο σύστημα φιλτραρίσματος του αέρα, ενώ ξεχωρίζει η έκδοση Performance με τους 400 ίππους και τις εκρηκτικές επιδόσεις.

Το φωτεινό μαύρο περίγραμμα της μάσκας, οι δίχρωμοι τροχοί 18 ιντσών, η οροφή και οι καθρέφτες μαύρου χρώματος που συναντάται σε όλες τις εκδόσεις, ενισχύουν το δυναμισμό και την κομψότητα του αυτοκινήτου.

Να σημειώσουμε ότι στις 26 Σεπτεμβρίου η γαλλική εταιρεία γιόρτασε τα 210 χρόνια ιστορίας της. Στο Πεκίνο η μάρκα αναδεικνύει αυτά τα 210 χρόνια, προβάλλοντας το σύνθημα της διεθνούς διαφημιστικής εκστρατείας της «2.1.0 Let’sGO!».

Κ.Π.

Περισσότερα στη κατηγορία Auto Moto
Το νέο Audi Α3 Sportback 40 TFSIe έχει ηλεκτρική αυτονομία 78 χλμ

Ηλεκτρική αυτονομία που φτάνει τα 78 χιλιόμετρα και ισχύς 204 ίππων, είναι δύο από τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου A3...

Close