Όταν η γνώση ενός ανθρώπου δεν είναι σε τάξη, όσο περισσότερη έχει, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η σύγχυσή του. Herbert Spencer, 1820-1903, Βρετανός φιλόσοφος.

Από 1/10 η επιστροφή φιλάθλων στα γήπεδα στη Βρετανία

Από την 1η Οκτωβρίου θα επιτραπεί η μερική επιστροφή των φιλάθλων σε αθλητικά γεγονότα στη Μεγάλη Βρετανία, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Μπόρις Τζόνσον. Ο Βρετανός πρωθυπουργός διευκρίνισε ότι αυτό θα συμβεί εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες και οι αρμόδιοι φορείς που παρακολουθούν την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού. Μέχρι τότε, η βρετανική κυβέρνηση σκοπεύει να επιτρέψει πιλοτικά την παρουσία ενός αριθμού φιλάθλων σε επιλεγμένα αθλητικά γεγονότα, πιο συγκεκριμένα σε δύο φιλικούς αγώνες κρίκετ (26-27 Ιουλίου), στο φεστιβάλ ιπποδρομιών Goodwood (1/8), καθώς και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σνούκερ στο Σέφιλντ (από τις 31 Ιουλίου).

Το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Πολιτισμού, ΜΜΕ και Αθλητισμού της Μεγάλης Βρετανίας ανακοίνωσε ότι ενδέχεται ως την 1η Οκτωβρίου να προστεθούν κι άλλα αθλητικά γεγονότα σε αυτή την πιλοτική λίστα.

 

Γ. Δημητρόγλου

 

 

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Αλ. Τσίπρας στην προπαρασκευαστική Σύνοδο των Ευρωσοσιαλιστών: «Ανησυχία για την τουρκική προκλητικότητα»

Ανησυχία για την τουρκική προκλητικότητα εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας σε τηλεφωνικές επαφές που είχε κατά τη διάρκεια...

Close