Ο πολιτισμός δεν κληρονομείται, κατακτάται. André Malraux, 1901-1976, Γάλλος συγγραφέας & πολιτικός

Από 11 έως 14 Σεπτεμβρίου η 22η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών

23 Αυγούστου, 2017

 H προώθηση των τοπικών προϊόντων, η προβολή των αγροτικών επιχειρήσεων, η ανάδειξη των περιφερειακών αγροτικών συνεταιρισμών και η ανάπτυξη του αγροτουρισμού, συνθέτουν τους στόχους της 22ης Πανέβριας Αγροτικής Έκθεσης Φερών, που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως και τις 14 Σεπτέμβρη στην περιοχή του δημοτικού πάρκου Φερών.
Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Φερών και πρωτογενούς τομέα, Νίκο Γκότση «η Αγροτική Έκθεση Φερών είναι η κλαδική έκθεση του πρωτογενούς και δευτερογενούς αγροκτηνοτροφικού τομέα που ενημερώνει, μέσα από τις ημερίδες της, το ντόπιο πληθυσμό για τις νέες τεχνολογίες και προοπτικές του κλάδου».
Σημειώνεται πως δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και τις 6 Σεπτεμβρίου στην έδρα της Δημοτικής Ενότητας Φερών, ενώ για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος προβολής και πώλησης των τοπικών προϊόντων.

Λ.Π.

Περισσότερα στη κατηγορία Τοπικά Νέα
Αίτημα για ενίσχυση του Καρδιολογικού Τμήματος του νοσοκομείου Παπανικολάου δέχτηκε η ΠΕΔΚΜ

Αίτημα ενίσχυσης του Καρδιολογικού Τμήματος του νοσοκομείου Παπανικολάου με την αγορά εξοπλισμού υπέβαλε ο συντονιστής διευθυντής του Τμήματος, Ιωάννης Ζαρίφης,...

Close