Τα περισσότερα από τα λάθη μας είναι πιο συγχωρητέα από τα μέσα που χρησιμοποιούμε για να τα συγκαλύψουμε. Francois de La Rochefoucauld, 1613-1680, Γάλλος συγγραφέας

Απέσυρε το ενδιαφέρον της για Ινσούα, Βράνιες η ΑΕΚ

10 Αυγούστου, 2020

Σε άλλες μεταγραφικές επιλογές στρέφεται η ΑΕΚ για την ενίσχυσή της στο αριστερό άκρο και στο κέντρο της άμυνάς της, καθώς όπως ενημέρωσε το απόγευμα της Δευτέρας (10/8) η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον Εμάνουελ Ινσούα και τον Όγκνιεν Βράνιες.

Με τον Ινσούα υπήρξε μεγάλη απόσταση στο οικονομικό, η οποία δεν κατέστη δυνατόν να καλυφθεί στις διαπραγματεύσεις που έγιναν τα τελευταία 24ωρα. Η ΑΕΚ ωστόσο, θέλει μέχρι την Τετάρτη (12/8) να κλείσει τα βασικά μεταγραφικά μέτωπά της και ως εκ τούτου, βλέποντας πως το θέμα με τον Αργεντινό θα τραβούσε πολύ περισσότερο χρονικά, αποφάσισε να «αποσυρθεί» από την υπόθεση και στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις αριστερών μπακ.

Για τον δε Βράνιες, οι αξιώσεις της Άντερλεχτ για να αποδεσμεύσει τον Βόσνιο στόπερ, κρίθηκαν πολύ υψηλές από τους «κιτρινόμαυρους» και γι’ αυτό εξετάζονται ήδη άλλοι κεντρικοί αμυντικοί από την αγορά του εξωτερικού.

ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Ανακοίνωσε Δουβίκα ο Βόλος

Οριστικά στον Βόλο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τάσος Δουβίκας, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης.

Close