Η βία συγκαλύπτεται μόνο με ψέματα και τα ψέματα συντηρούνται μόνο με τη βία. Αλεξάντρ Σολζενίτσιν, 1918-2008, Ρώσος συγγραφέας, Νόμπελ 1970

Απέσυρε τη συμμετοχή της από το Charleston Open η Σαμπαλένκα

31 Μαρτίου, 2023

Απέσυρε τη συμμετοχή της από τουρνουά “Charleston Open”, η Αρίνα Σαμπαλένκα. Η προσεχής διοργάνωση της WTA είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί από το Σάββατο (1/04) έως την Κυριακή (9/04) κι όπως εξήγησε η Λευκορωσίδα ο λόγος που την ανάγκασε να πάρει την απόφαση αυτή έχει να κάνει με τον τραυματισμό που υπέστη στον οπίσθιο μηριαίο στη διάρκεια του Miami Open.

Η 24χρονη αποκλείστηκε στους προημιτελικούς του εν εξελίξει τουρνουά της Φλόριντα από τη Ρουμάνα, Σοράνα Κιρστέα και με γνώμονα τη δύσκολη συνέχεια της σεζόν αποφάσισε ν΄ απέχει από τη διοργάνωση που ακολουθεί, προκειμένου ν΄ αποθεραπευτεί και ταυτόχρονα να ξεκουραστεί μετά το βεβαρυμένο πρόγραμμα που προηγήθηκε.

«Ανακοινώνω με λύπη ότι χρειάζεται ν΄ αποσύρω τη συμμετοχή μου από το Τσάρλεστον! Τραυματίστηκα στη διάρκεια ενός από τα παιχνίδια μου στο Μαϊάμι, και χρειάζομαι χρόνο για ξεκούραση αλλά και αποθεραπεία.

Ζητώ συγνώμη από τη διοργάνωση και τους φιλάθλους. Ανυπομονούσα πολύ να επιστρέψω και να παίξω μπροστά στο κοινό» ανέφερε η Σαμπαλένκα στο μήνυμά της στα social media.