Στη Μέση ανατολή, δεν μπορείς να κάνεις πόλεμο χωρίς την Αίγυπτο και δεν μπορείς να κάνεις ειρήνη χωρίς τη Συρία- Henry Kissinger

Απαγόρευση της καύσης των γεωργικών υπολειμμάτων και ποινές για τους παραβάτες στον δήμο Δέλτα

11 Οκτωβρίου, 2019

Απαγορεύονται οι καύσεις των γεωργικών υπολειμμάτων σε όλες τις αγροτικές περιοχές του δήμου Δέλτα και θα επιβάλλονται πρόστιμα στους παραβάτες, όπως τονίστηκε σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του πρώην δημαρχείου Χαλάστρας, με πρωτοβουλία του δημάρχου, Γιάννη Ιωαννίδη.
    Ο δήμαρχος Δέλτα ζήτησε από τους εμπλεκόμενους φορείς συνεργασία για την προστασία του περιβάλλοντος, με την τήρηση της εφαρμογής της νομοθεσίας που προβλέπει την απαγόρευση της καύσης των υπολειμμάτων από τις γεωργικές καλλιέργειες. 
    “Περιβαλλοντικοί λόγοι υπαγορεύουν τη διαφύλαξη της κείμενης νομοθεσίας, προκειμένου να μην επιβαρύνεται η ατμόσφαιρα και να προστατεύεται το οικοσύστημα της περιοχής από επιπλέον ρύπανση” υπογράμμισε ο κ.Ιωαννίδης.
    Στη σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστας Γιουτίκας, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι της  αστυνομίας, της πυροσβεστικής, των αγροτικών και περιβαλλοντικών συλλόγων, επισημάνθηκαν και οι ποινές που ισχύουν για τους παραβάτες.

Α.Καρ.

Read previous post:
Αξιοποίηση των ψηφιακών εργαλείων στον τουρισμό

Η αξιοποίηση των ψηφιακών εργαλείων στον τουρισμό, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης εργασίας που είχαν σήμερα, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης...

Close