Σε κάθε κρίση τα θέματα είναι πολύ πιο περίπλοκα από ό,τι αφήνουν στο κοινό να μάθει - John Le Carré

Απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση στο ΟΦΗ-Ολυμπιακός ο Αυγενάκης

22 Ιανουαρίου, 2020

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της 20ής αγωνιστικής της Super League με τον ΟΦΗ που θα γίνει σήμερα στο «Θ. Βαρδινογιάννης» στις 17:15. Ωστόσο, επειδή διατέθηκε ήδη ένας αριθμός μεμονωμένων ειστηρίων σε φίλους του Ολυμπιακού, έκανε γνωστό ότι εμπιστεύεται απόλυτα την ελληνική αστυνομία, η οποία και θα αξιολογήσει την κατάσταση και, αν χρειαστεί, θα λάβει τα αναγκαία μέτρα.

Η ανακοίνωση του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για την μετακίνηση φιλάθλων του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον ΟΦΗ:

 

«Με την από 15/1/2020 απόφασή μου (ΑΔΑ: 6ΝΥΝ4653Π4-ΔΙΣ), απαγόρευσα την οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Ολυμπιακού για τον προσεχή αγώνα με τον ΟΦΗ κατόπιν εισηγήσεων και όλων των συναρμόδιων αρχών.
Ωστόσο, είχε ήδη διατεθεί ένας αριθμός μεμονωμένων εισιτηρίων από την ΠΑΕ ΟΦΗ σε φιλάθλους του Ολυμπιακού.
Η αξιολόγηση της κατάστασης και η λήψη μέτρων είναι στην απόλυτη ευθύνη της Ελληνικής Αστυνομίας την οποία και εμπιστευόμαστε στο ακέραιο».

Read previous post:
Ν. Αναστασιάδης:«Θερμά συγχαίρω για την εκλογή της τη νέα ΠτΔ Αικ. Σακελλαροπούλου»

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαρισμό στο twitter, συνεχάρη την νέα Πρόεδρο Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου ο πρόεδρος της Κυπριακής...

Close