Ένα Υπηρεσιακό Σημείωμα δεν γράφεται για να ενημερώσει τον παραλήπτη, αλλά για να προστατέψει τον αποστολέα - Dean Acheson

Αντίθετος στην κατάτμηση της εκλογικής περιφέρειας Β’ Αθηνών ο Β. Λεβέντης

7 Μαΐου, 2018

Αντίθετος με την κατάτμιση της Β’ Αθήνας δήλωσε, μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Πρώτου Θέματος» ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, εξηγώντας ότι «το σπάσιμο της μεγαλύτερης εκλογικής περιφέρειας της Ελλάδας είναι προεκλογικό τερτίπι του ΣΥΡΙΖΑ» και υποστηρίζοντας ότι «αν έρθει το θέμα στη Βουλή από την κυβέρνηση, το κόμμα του θα καταψηφίσει τη σχετική ρύθμιση».
Ερωτηθείς σχετικά με το αίτημα του ΠΑΣΟΚ για εκλογές, ο κ. Λεβέντης απάντησε ότι παρότι διαφωνεί σε πολλά με το ΠΑΣΟΚ, συμφωνεί να προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές και σημείωσε ότι η Ένωση Κεντρώων «θα διπλασιάσει τα ποσοστά της σε σχέση με το 2015».
Αναφορικά με το θέμα της αποχώρησης των τριών βουλευτών από την Ένωση Κεντρώων, ο πρόεδρος του κόμματος χαρακτήρισε αυτές τις κινήσεις «αποστασία», τονίζοντας ότι «η έδρα ανήκει στο κόμμα και όχι στο πρόσωπο».
Τέλος, σε ερώτηση για το «τι θα κάνει η Ένωση Κεντρώων στην περίπτωση που η κυβέρνηση φέρει νόμο στη Βουλή για να μην εφαρμοστούν τα μέτρα τού 2019; ο κ. Λεβέντης επισήμανε πως «αυτές οι αποφάσεις κινούνται στη σφαίρα της τρέλας» και πρόσθεσε: «Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αφού έχει κόψει 21 φορές τις συντάξεις και έχει βυθίσει την οικονομία, τώρα σκέφτεται να ξεψηφίσει τα μέτρα που έχει ψηφίσει η ίδια».
Ευτυχία Αδηλίνη

Περισσότερα στη κατηγορία Τοπικά Νέα
Το δημοτικό συμβούλιο Γρεβενών απέρριψε το ψήφισμα της ΚΕΔΕ που ζητά αποσυρση του «Κλεισθένη»

Με 16 ψήφους κατά, 8 υπέρ 2 λευκά και 6 απόντες, απορρίφθηκε, κατά πλειοψηφία, από το δημοτικό συμβούλιο Γρεβενών, το...

Close