Η εξουσία δίνεται μόνο σε αυτούς που τολμούν και σκύβουν για να την πάρουν. Μόνο ένα πράγμα έχει σημασία: να είσαι ικανός για να τολμήσεις. Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι, 1821-1881, Ρώσος συγγραφέας

Αντίθετη με την προτεινόμενη ανάπλαση της ΔΕΘ η Δ. Χαραλαμπίδου

18 Μάρτιος, 2019

Κάθετα αντίθετη με την προτεινόμενη ανάπλαση της ΔΕΘ είναι η παράταξη «Ανυπότακτη Δημοκρατική Μακεδονία», όπως αναφέρει σε δήλωσή της η εικεφαλής της, υποψήφια Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Δέσποινα Χαραλαμπίδου. 
«Είναι φανερό, ότι η προτεινόμενη ανάπλαση κρύβει μέσα της τη λογική της λειτουργίας της ΔΕΘ, ως ιμάντα αύξησης του επιχειρηματικού κέρδους, ιδιαίτερα του μεγάλου κεφαλαίου» και «ως ιμάντα άσκησης εξωτερικής πολιτικής, κατ΄εξοχήν υποτελούς στις ΗΠΑ» αναφέρει χαρακτηριστικά. 
Παράλληλα, σχολιάζει ότι «με την ανάπλαση αυτή, μπαίνει ταφόπλακα στην οποιαδήποτε δυνατότητα μελλοντικής μετεγκατάστασης της ΔΕΘ εκτός πόλεως» και εκτιμά ότι «όχι μόνον δε θα συμβάλει στο ελάχιστο στη βελτίωση της ζωής των εργαζομένων, συνταξιούχων, ανέργων της πόλης και της περιοχής, αλλά θα επιβαρύνει πολλαπλάσια το περιβάλλον». 
 

Read previous post:
Η UEFA ερευνά καταγγελία για ρατσιστική επίθεση στον Χάτσον-Οντόι

Στο «μικροσκόπιο» της UEFA μπήκε η καταγγελία των ανθρώπων της Τσέλσι για ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο Κάλουμ Χάτσον-Οντόι στον...

Close