Τον μάρτυρα για την παλιά πίστη τον θεωρούμε φανατισμένο. Τον μάρτυρα για τις νέες ιδέες τον βλέπουμε σαν προφήτη. Antoine Rivarol, 1753-1801, Γάλλος γνωμικογράφος.

Αντίθετα συναισθήματα για Γιαννίκη και Αναστασίου

16 Ιανουαρίου, 2022

Δεν ήταν και στα καλύτερά του ο Αργύρης Γιαννίκης μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Παναιτωλικό (1-2) στο ΟΑΚΑ, αφού όπως χαρακτηριστικά επισήμανε, συνιστά πισωγύρισμα.

«Είναι σίγουρα ένα καταστροφικό αποτέλεσμα, ήμαστε μπροστά με 1-0, είχαμε τον έλεγχο και ευκαιρίες και για άλλα γκολ αλλά χάσαμε χωρίς λόγο της οργάνωσή μας και δεχτήκαμε το 1-1», υπογράμμισε ο τεχνικός της Ένωσης. 

«Εκεί χάσαμε τον προσανατολισμό μας. Δεν υποτιμήσαμε σε καμία στιγμή το παιχνίδι, αλλά οι ποδοσφαιριστές παίρνουν αποφάσεις στο γήπεδο και κάποιες ήταν κακές. Είναι κάτι που δουλεύουμε, να έχουμε συγκέντρωση στο παιχνίδι μας. Σίγουρα είναι πισωγύρισμα η ήττα», συμπλήρωσε.

Ο ομόλογός του, Γιάννης Αναστασίου, δήλωσε: «Σημαντική νίκη για εμάς απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Αυτό που είχα πει στα παιδιά είναι πως αν θέλουμε να κερδίσουμε θα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη και να το πιστέψουμε. Μπροστά η ΑΕΚ έχει ικανότητα, θέλει και λίγο τύχη». 

Και πρόσθεσε: «Πέρυσι επιθετικά η ομάδα είχε δυο γκολ, τώρα έχει δυο διπλά. Τα παιδιά δουλεύουν. Ο Μεντόσα μου είχε πει πως αν πάρουμε πέναλτι θα το χτυπήσει και του είπα πως δεν θα χρειαστεί γιατί θα σκοράρει στην εξέλιξη του αγώνα».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΣ