Η ζωή δεν έχει να κάνει με το να βρεις τον εαυτό σου, αλλά με το να τον επινοήσεις. Τζωρτζ Μπέρναρντ Σω, 1856-1950, Ιρλανδός συγγραφέας, Νόμπελ 1925

Αντιδρά ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Θεσσαλονίκης στις μετακινήσεις προσωπικού

16 Νοεμβρίου, 2019

Για “γραμμάτια” του δημάρχου, Κωνσταντίνου Ζέρβα, που “ξεχρεώνονται σε εκείνους που βοήθησαν προεκλογικά” κάνει λόγο ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Θεσσαλονίκης, ζητώντας συνάντηση με τη νέα δημοτική αρχή.
    Η αντίδραση του ΣΕΔΘ ήρθε λίγο μετά την ανακοίνωση της διοίκησης πως οι διοικητικές αλλαγές και η ανακατανομή του υπαλληλικού προσωπικού στον κεντρικό δήμο έχουν στόχο την ενίσχυση των υπηρεσιών και των τμημάτων που έρχονται σε επαφή με τον πολίτη και πως όλες οι μετακινήσεις γίνονται με γνώμονα την καλύτερη λειτουργία του.
    Ο ΣΕΔΘ με δική του ανακοίνωση τονίζει πως “2,5 μήνες από την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων τα δείγματα γραφής σε σχέση με τη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού μόνο θετικά δεν είναι”. 
    “Η κατάσταση στις τάξεις των εργαζομένων, μετά και τις τελευταίες μετακινήσεις και τα αναπάντητα ερωτηματικά που πηγάζουν, είναι ένα καζάνι που βράζει. Το καμπανάκι χτύπησε πολύ νωρίς”, συμπληρώνουν οι εργαζόμενοι. 
    Το Δ.Σ. του ΣΕΔΘ έχει ζητήσει συνάντηση με τον κ.Ζέρβα προκειμένου να συζητηθούν οι μετακινήσεις προσωπικού, οι κρίσεις θέσεων ευθύνης από υπηρεσιακό συμβούλιο και η τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας. 

Α.Καρ.

Read previous post:
Ενθρονίστηκε ο νέος μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου, ενθρονίστηκε σήμερα ο νέος μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού...

Close