Είναι ένας από τους βασικότερους κανόνες για τους πωλητές, να παινεύουν τις άσχημες πλευρές και να αφήνουν τα καλά σημεία να μιλήσουν μόνα τους. Robertt Smith Surtees, 1805-1864, Βρετανός συγγραφέας

Ανθολογία ιστοριών τρόμου θα κυκλοφορήσει ο Τζόρνταν Πιλ

19 Σεπτεμβρίου, 2023

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης, ηθοποιός και παραγωγός, Τζόρνταν Πιλ πρόκειται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα ένα νέο βιβλίο, την ανθολογία «Out There Screaming: An Anthology of New Black Horror».

Το βιβλίο 400 σελίδων, που χαρακτηρίζεται master class στον τρόμο περιλαμβάνει πρόλογο γραμμένο από τον ίδιο τον σκηνοθέτη, ο οποίος έχει επιμεληθεί την έκδοση.

Ο Τζόρνταν Πιλ επέλεξε ιστορίες θρίλερ από Μαύρους συγγραφείς Έριν Ε. Άνταμς, Βάιλοτε Άλεν, Νάλο Χόπκινσον, Τέρενς Τέιλορ που εξερευνούν τόσο «τους τρόμους του υπερφυσικού» όσο και «την ανατριχιαστική πραγματικότητα της αδικίας» αναφέρεται στην περίληψη του βιβλίου.

Χτίζοντας ένταση και ενσωματώνοντας σουρεαλιστικές συγκινήσεις σε εντυπωσιακά μοντέρνα περιβάλλοντα, οι ιστορίες τοποθετούν τον αναγνώστη ακριβώς στη θέση των χαρακτήρων.

Το «Out There Screaming: An Anthology of New Black Horror» κυκλοφορεί από τον εκδοτικό οίκο Pan Macmillan στις 3 Οκτωβρίου.