Στα χρόνια των πολιτικών ταραχών, η μεγαλύτερη δυσκολία δεν είναι να κάνεις το καθήκον σου, αλλά να ξέρεις ποιο είναι καθήκον σου - Louis Gabriel de Bonald

Αντ. Ρουπακιώτης: Οι Έλληνες να προσέλθουν στις κάλπες

25 Ιουνίου, 2019

Έκκληση στους ψηφοφόρους να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες της 7ης Ιουλίου και να συμμετάσχουν «στην ύψιστη διαδικασία για τη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος» απηύθυνε ο υπουργός Εσωτερικών, Αντώνης Ρουπακιώτης, από το Εθνικό Τυπογραφείο, το οποίο επισκέφθηκε το πρωί, προκειμένου να ενημερωθεί για τις εργασίες εκτύπωσης του υλικού για τη διενέργεια των εθνικών εκλογών.

Ο κ. Ρουπακιώτης δήλωσε ότι στο Εθνικό Τυπογραφείο εκτυπώνονται, μεταξύ άλλων, οι καταστάσεις εκείνων που θα καταγραφούν ότι ψήφισαν και τόνισε πως «αυτές οι καταστάσεις πρέπει να γεμίσουν, να μην έχουν κενά. Δεν πρέπει να υπάρχουν σελίδες που να είναι άδειες. Θα είναι κρίμα». Εξέφρασε, επίσης, την ικανοποίησή του για την ετοιμότητα που επιδεικνύουν οι εργαζόμενοι του Εθνικού Τυπογραφείου, «γιατί μέχρι τώρα ξεπερνούν τα όρια της συνέπειας για να καλύψουν όλες τις ανάγκες και να γίνουν οι εκλογές στην εντέλεια».

«Το Εθνικό Τυπογραφείο δεν είναι μόνο ένας χώρος τεχνικών λειτουργιών και ανάδειξης της υπευθυνότητας των κρατικών λειτουργών. Είναι και ένα συναίσθημα, είναι μία γοητεία γιατί συνδέεται με την ιστορία της ύπαρξης του ελληνικού κράτους, γιατί σ’ αυτό εκτυπώνονται εδώ και περίπου δύο αιώνες όλα τα υλικά που συνδέονται με τη νομοθεσία, τα έντυπα που υπηρετούν και καλύπτουν τις ανάγκες του ελληνικού Δημοσίου. Αυτό γίνεται και τώρα, καθώς εδώ εκτυπώνονται τα πάντα που έχουν σχέση με τις εκλογές, εκτός από τα ψηφοδέλτια που είναι στην υπευθυνότητα των κομμάτων», σημείωσε ο υπουργός Εσωτερικών.

Read previous post:
Το μοναδικό στην Ελλάδα φεστιβάλ επαγγελματικής γλυπτικής στην άμμο

Εκπληκτικά έργα τέχνης από άμμο που «φωνάζουν» για την προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος «αναδύονται» στην παραλία της Αμμουδάρας του δήμου...

Close