Οι σκέψεις είναι οι σκιές των συναισθημάτων μας - πάντα σκοτεινότερες, κενότερες και απλούστερες. - Friedrich Nietzsche, 1844-1900, Γερμανός φιλόσοφος

Άνοιξε η μύτη του Κούμαν στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου (vid)

26 Φεβρουάριος, 2021

Διακόπηκε απότομα η συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή (26/02), ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, ενόψει του αυριανού (Σάββατο 27/02, 17:15) μεγάλου αγώνα με τη Σεβίλλη στο «Σάντσες Πιθχουάν», λόγω έντονης αιμορραγίας του Ολλανδού τεχνικού από τη μύτη.

Συμβάν που είχε επαναληφθεί κι άλλη φορά πριν από λίγες εβδομάδες και σχετίζεται απόλυτα με την εγχείρηση στην καρδιά που έκανε τον Μάιο του 2020 ο Κούμαν, λαμβάνοντας έκτοτε αντιπηκτικά φάρμακα, στο πλαίσιο ειδικής αγωγής, προκειμένου να μην υποστεί στο μέλλον κάποια θρόμβωση.

Ο Κούμαν απάντησε σε ερώτηση του TV3, όταν άρχισε να αιμορραγεί η μύτη του. Προσπάθησε να σταματήσει την αιμορραγία χρησιμοποιώντας ένα χαρτομάντηλο, όμως όταν είδε ότι συνεχιζόταν, ο υπεύθυνος Τύπου της «Μπάρτσα» ανακοίνωσε πως η συγκεκριμένη ερώτηση θα ήταν η τελευταία που θα δεχόταν ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα».

Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο Ολλανδός προπονητής είχε ερωτηθεί σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα, δεδομένου ότι τα αποτελέσματα δεν κρίνονται ικανοποιητικά μέχρι στιγμής, με τον ίδιο να επισημαίνει:

«Ξέρω ότι το να έχεις τα ηνία της Μπαρτσελόνα σημαίνει μεγάλη πίεση. Εάν χάσεις, αυτός που έχει την ευθύνη είναι πάντα ο προπονητής. είναι κάτι που αποδέχομαι, επειδή δεν έχω ποτέ στο μυαλό μου την ήττα. Δεν ξέρω τι θα συμβεί αλλά θα υπάρχει χρόνος να μιλήσουμε για το μέλλον και είμαι γενικά αισιόδοξος».
 

ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ