Οι εκατομμυριούχοι δεν πιστεύουν στην αστρολογία. Οι δισεκατομμυριούχοι πιστεύουν. - J.P. Morgan

Ανοίγει αύριο η αυλαία του πάρκου «Αστερόκοσμος» στη ΔΕΘ

7 Δεκέμβριος, 2018

    Στον «μαγικό», χριστουγεννιάτικο κόσμο του «Αστερόκοσμου», στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφερθούν από αύριο Σάββατο μικροί και μεγάλοι, για να διασκεδάσουν με παιχνίδια λούνα παρκ, να κάνουν βόλτες στα δύο παγοδρόμια και να ψυχαγωγηθούν μέσα από διάφορες παραστάσεις και δημιουργικά εργαστήρια. 
    Το θεματικό πάρκο, που αναπτύσσεται σε 25.000 τ.μ. του εκθεσιακού κέντρου της ΔΕΘ – Helexpo AE και συγκεκριμένα στα περίπτερα 13, 14 και 15, εγκαινιάζεται στις 9 Δεκεμβρίου, στις 5 το απόγευμα, ενώ θα λειτουργεί έως και τις 6 Ιανουαρίου 2019. 
    «Ξεκινάμε τα Χριστούγεννα στην έκθεση με τον «Αστερόκοσμο», μια διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός για την πόλη. Αποτελεί θέλγητρο όχι μόνο για τους Θεσσαλονικείς, αλλά για όλο τον κόσμο από τους γύρω νομούς και τα Βαλκάνια» δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ – Helexpo ΑΕ, Κυριάκος Ποζρικίδης.
    Ο κ.Ποζρικίδης πρόσθεσε πως το ίδιο χρονικό διάστημα «εκτός από τον «Αστερόκοσμο» που είναι ξεχωριστή πρόταση, θα λειτουργεί στη ΔΕΘ το πάρκο του «Ηρακλή» και η έκθεση «Van Gogh Aive- The experience». Οι χώροι της έκθεσης θα αποτελούν το κέντρο της ψυχαγωγίας, της εκπαίδευσης και του πολιτισμού».
    Από την πλευρά του, ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της εταιρίας, Αλέξης Τσαξιρλής, υπογράμμισε πως το θεματικό χριστουγεννιάτικο πάρκο φέρνει το γιορτινό κλίμα «σε μια χρονιά που η ΔΕΘ – Helexpo τα είχε όλα, την 83η ΔΕΘ με τιμώμενη χώρα τις ΗΠΑ και τα οικονομικά της αποτελέσματα». 
    Ο «Αστερόκοσμος» πραγματοποιείται υπό την διοργάνωση του Magic Park. Η γενική είσοδος κοστίζει 7 ευρώ και περιλαμβάνει απεριόριστη χρήση των παιχνιδιών λούνα παρκ, ελεύθερη πρόσβαση στα δύο παγοδρόμια, καθώς και σε όλες τις υπόλοιπες δράσεις και παραστάσεις που διοργανώνονται καθημερινά. 
    Τα παιδιά με ύψος έως ένα μέτρο δεν πληρώνουν είσοδο, ενώ το ίδιο ισχύει για τα ΑμεΑ με έναν συνοδό. Μόνο για την ημέρα των εγκαινίων του «Αστερόκοσμου», οι πρώτοι 1.000 επισκέπτες θα πληρώσουν μισό εισιτήριο, ενώ δωρεάν θα είναι για όλους και το πάρκινγκ στους χώρους της ΔΕΘ.
Α.Καρ.
 

Read previous post:
Δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης

Δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος ενός άνδρα, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και πορνογραφία ανηλίκων μέσω...

Close