Σε καιρούς με γρήγορες αλλαγές, η εμπειρία μπορεί να είναι ο χειρότερος εχθρός. ~Jean Paul Getty | (Αμερικανός μεγιστάνας ) | 1892-1976

Άνεργος 1.363 ημέρες, ο Κάπερνικ δηλώνει έτοιμος να παίξει

24 Νοεμβρίου, 2020

Ο Κόλιν Κάπερνικ δεν είχε προσφορές εργασίας παρά τους τραυματισμούς που είχαν αρκετοί quarterbacks αυτή τη σεζόν, αν και ο πρώην παίκτης των Σαν Φρανσίσκο 49ers ενημέρωσε τις ομάδες του National Football League ότι είναι διαθέσιμος δημοσιεύοντας ένα βίντεο προπόνησης τη Δευτέρα.

Ο Κάπερνικ, ο οποίος πυροδότησε μια εθνική συζήτηση όταν διαμαρτυρήθηκε ενάντια στη φυλετική αδικία, γονατίζοντας κατά τη διάρκεια του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ, δημοσίευσε στα κοινωνικά μέσα: «1.363 ημέρες απόρριψης εργασίας. Ακόμα δουλεύω με τον @ E_Reid35. Ακόμα δουλεύω σκληρά 5 ημέρες την εβδομάδα #StillReady #StopRunning».

Η ανάρτηση συνοδεύτηκε από ένα βίντεο του Κάπερνικ να προπονείται με τον πρώην συμπαίκτη του στους 49ers, Ερικ Ριντ, ο οποίος συμμετείχε στη γονατιστή διαμαρτυρία και είναι επίσης χωρίς ομάδα.

Ο Κάπερνικ, ο οποίος είναι τώρα 33 ετών, υπέβαλε παράπονο εναντίον των ιδιοκτητών της NFL τον Οκτώβριο του 2017 όταν δεν βρήκε ομάδα ως free agent το φθινόπωρο εκείνης της σεζόν, μετά την απόφασή του να κάνει opt-out από το συμβόλαιό του με τους 49ers.

Οι δύο πλευρές κατέληξαν σε διευθέτηση το 2019, αλλά, παρά το γεγονός ότι η NFL αναγνώρισε το δικαίωμα των παικτών να διαμαρτυρηθούν, ο Κάπερνικ είχε ελάχιστο ενδιαφέρον από ομάδες.

Η ανάρτηση του Κάπερνικ ήρθε ενώ οι Σινσινάτι Μπένγκαλς ψάχνουν ένα quarterback αφού ο Τζόου Μπάροου τραυματίστηκε στο γόνατο την Κυριακή και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.