Τα έθνη δεν έχουν σταθερούς φίλους ή εχθρούς. Έχουν μόνο σταθερά συμφέροντα. Λόρδος Palmerston, 1784-1865, Βρετανός πρωθυπουργός.

Ανέλαβαν οι νέες διοικήσεις στα δικαστήρια της πόλης

1 Οκτωβρίου, 2020

Τα καθήκοντά τους ανέλαβαν σήμερα, 1 Οκτωβρίου, οι νέες διοικήσεις των δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης που αναδείχθηκαν ύστερα από τις πρόσφατες εκλογές.

Νέος προϊστάμενος του Εφετείου Θεσσαλονίκης είναι ο πρόεδρος Εφετών Χρήστος Νάστας που αναλαμβάνει και πρόεδρος της επιτροπής δικαστικού μεγάρου. Στο «τιμόνι» του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης παραμένει η πρόεδρος Πρωτοδικών Ευαγγελία Αρβανίτου.

Αλλαγή φρουράς στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκη, τα «ηνία» της οποίας ανέλαβε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος. Στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης, όπου δεν διεξήχθησαν εκλογές, παραμένει προϊσταμένη η εισαγγελέας Εφετών Ειρήνη Αποστόλου.

Στη διεύθυνση του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης βρίσκεται η Θωμαΐς Χοϊλού Μελισσά, που ανανέωσε τη θητεία της. Άλλη μία θητεία ανέλαβε στο Διοικητικό Εφετείο Θεσσαλονίκης η πρόεδρος Εφετών Αικατερίνη Περιστεροπούλου, ενώ νέα προϊσταμένη στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ανέλαβε η πρόεδρος Πρωτοδικών Μαρία Φράγκου.

Η θητεία των νέων διοικήσεων είναι διετής.

Στ. Τ.

 

Περισσότερα στη κατηγορία Ρεπορτάζ
Προς τη διοργάνωση «υβριδικής» Philoxenia προσανατολίζεται η διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO

Τρόπους να παραμείνει ζωντανή η «καρδιά» του τουρισμού που χτυπούσε με τη διοργάνωση της έκθεσης Philoxenia κάθε Νοέμβριο στη Θεσσαλονίκη,...

Close