Είναι καλύτερα να κάνεις το διαιτητή ανάμεσα σε δύο εχθρούς σου παρά ανάμεσα σε δύο φίλους. Επειδή ο ένας από τους εχθρούς θα γίνει φίλος, ενώ ο ένας από τους φίλους θα γίνει εχθρός. Βίας Πριηνεύς, 625-540 π.Χ., Εκ των 7 σοφών της αρχαίας Ελλάδος

Ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη του Γ. Μπουτάρη ο Α. Κουράκης

26 Νοεμβρίου, 2018

Την ανεξαρτητοποίηση του από τη διοικούσα παράταξη του Γιάννη Μπουτάρη ανακοίνωσε ο πρώην αντιδήμαρχος και συνιδρυτής της “Πρωτοβουλίας”, Ανδρέας Κουράκης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης.
    Στην ανακοίνωση του ο κ. Κουράκης τόνισε πως “μετά τη δήλωση του Γιάννη Μπουτάρη ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές και την αποχώρηση – ανεξαρτητοποίηση του Παναγιώτη Αβραμόπουλου και τη σημερινή δική μου, η ‘Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη’ που ιδρύσαμε, δεν μπορεί να υπηρετήσει τον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε”. 
    ‘Ασκησε κριτική σε βάρος του δημάρχου, Γιάννη Μπουτάρη, λέγοντας πως έκανε “σημαντικά λάθη και παραλείψεις”, μίλησε για το “τέλος εποχής” της “Πρωτοβουλίας” και υπογράμμισε πως θα πρέπει να υπάρξουν συνεργασίες “ανεξάρτητα από κομματικές επιλογές, παραχαρακώσεις και ηγεμονισμούς”. 
    Ο κ.Κουράκης αναφέρθηκε στην ομάδα των “5” δημοτικών συμβούλων από διαφορετικές παρατάξεις που στόχο έχουν να συνεργαστούν “με πρόσωπα και άλλες παρατάξεις” ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019. 
Α.Καρ.
 

Περισσότερα στη κατηγορία Ρεπορτάζ
Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Ιωάννας Τζάκη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της περιφερειακής συμβούλου και πρώην αντιπεριφερειάρχη Ιωάννας Τζάκη, τήρησε το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας.

Close