Ποτέ τίποτε μεγάλο δεν επιτεύχθηκε χωρίς κίνδυνο. Νικολό Μακιαβέλι, 1469-1527, Ιταλός πολιτικός φιλόσοφος

Ανεξαρτητοποιείται από την παράταξη του Ν.Ταχιάου ο δημοτικός σύμβουλος Σ.Τζακόπουλος

24 Φεβρουαρίου, 2020

    Την ανεξαρτητοποίηση του από τη δημοτική παράταξη “Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα” με επικεφαλής τον Νίκο Ταχιάο ανακοίνωσε, μέσω επιστολής, ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Θεσσαλονίκης, Σάκης Τζακόπουλος.
    Ο κ.Τζακόπουλος, στην επιστολή που αναγνώσθηκε από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Δρόσο Τσαβλή, στη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης υποστηρίζει πως οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση διότι “από την 1η Σεπτέμβρη η παράταξη δεν υπήρχε. Δεν λειτούργησε ποτέ. Ως σήμερα δεν έχει ούτε καν γραφείο, ούτε γραμματειακή υποστήριξη. Δεν έχει επικεφαλής και όλα αυτά που την κάνουν ομάδα. Κατά το δοκούν ευκαιριακά και ανάλογα με τα θέματα, εκπροσωπείται στις συνεδριάσεις. Δεν κατέθεσε ποτέ μια πρόταση της για ένα μείζον θέμα που απασχολεί την πόλη και τους συνδημότες μας”.
    Ο κ.Τζακόπουλος δεσμεύεται πως με την ανεξαρτητοποίηση του θα προτείνει λύσεις και θα εκπροσωπεί όσα έλεγε η παράταξη πριν τις εκλογές.
Α.Καρ.
 

Read previous post:
Yπ. Τουρισμού-κοροναϊός: Μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία ακύρωση στις κρατήσεις

Μήνυμα ηρεμίας και ψυχραιμίας εκπέμπει το υπουργείο Τουρισμού μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο του Κοροναϊού, αφού όπως τονίζεται...

Close