Πρώτα σηκώνουμε ένα σύννεφο σκόνης και μετά παραπονιόμαστε πως δεν μπορούμε να δούμε - George Berkelay

Ανέκδοτο τραγούδι του Tom Petty

10 Αυγούστου, 2020

Το ίδρυμα που διαχειρίζεται την κληρονομιά του Tom Petty δημοσιοποίησε ένα τραγούδι που θα ακούσουμε για πρώτη φορά: το «There Goes Angela (Dream Away)», που ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια των sessions για το άλμπουμ «Wildflowers». Μπορούμε να το ακούσουμε υπό προϋποθέσεις: συνδρομή στο Sirius/XM, επιτυχής απάντηση σε κουίζ πέντε ερωτήσεων στον ιστότοπο του Tom Petty (εκτιμάται ότι δεν θα είναι και τόσο δύσκολο για τους θαυμαστές του ή τον οποιονδήποτε έχει πρόσβαση στην Wikipedia) ή, αποστολή της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας και του ταχυδρομικού κώδικά μας ώστε να ενημερώσουν τη λίστα των φανατικών θαυμαστών.

«One day I’ll be back» τραγουδά ο Petty. «One day I’ll be home/Right now I got some things/To do out on the road/But dream away my love/Let your heart be free/And if ever someone should break your will/Have a dream on me». Όπως σημειώνει το Rolling Stone, η τρυφερή μπαλάντα θα ταίριαζε απόλυτα στο «Wildflowers». Το οποίο, αρχικά, προοριζόταν για διπλό άλμπουμ πριν ο Petty αναγκαστεί να κόψει πολλά τραγούδια όταν αποφασίστηκε να κυκλοφορήσει ως μονό. Κάποια από τα «κομμένα» βρήκαν τον δρόμο για το σάουντρακ «She’s the One» του 1996, άλλα αποθηκεύθηκαν στο αρχείο και κανείς δεν τα άκουσε. Το 2017, χρονιά στην οποία πέθανε, ο Petty σχεδίαζε την έκδοση μιας μεγάλης κασετίνας «Wildflowers», η οποία θα αποκαθιστούσε το αρχικό όραμά του για το άλμπουμ. Και σκεφτόταν να το παίξει ολόκληρο σε ειδική τουρνέ.

Περισσότερα στη κατηγορία Life
Σημαίες των Κουνς και Αμπράμοβιτς στο Ροκφέλερ Σέντερ

Το εμβληματικό Ροκφέλερ Σέντερ της Νέας Υόρκης μετατρέπεται έως τις 16 Αυγούστου σε υπαίθρια γκαλερί, καθώς γύρω από τη βυθισμένη...

Close