Οι αυτοκρατορίες διαρκούν μέχρι να γίνουν εμπορικές. Μετά διασκορπίζονται στους τέσσερις ανέμους - Γουίλιαμ Μπλέικ

Ανεβαίνει η… θερμοκρασία στην 84η ΔΕΘ

11 Σεπτεμβρίου, 2019

Αν και αρχές φθινοπώρου, η…θερμοκρασία ανεβαίνει στην 84η ΔΕΘ, που μέρα με τη μέρα προσελκύει όλο και περισσότερο κόσμο, σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας ΔΕΘ-Helexpo AE. Πόλος έλξης έχει γίνει το περίπτερο της Ινδίας, όπου τα χρώματα πρωταγωνιστούν, όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις που αφορούν την τιμώμενη χώρα.
Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει επίσης το αφιέρωμα “Digital Greece”, μια πρωτοβουλία του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και της ΔΕΘ-Helexpo ΑΕ, σε συνεργασία με τους Industry Disruptors-Game Changers, στα περίπτερα 12 και έξι. Περισσότερες από 300 startups παρουσιάζουν τις ιδέες τους και οραματίζονται ένα διαφορετικό μέλλον. 
Οι επισκέπτες της 84ης ΔΕΘ όμως ανακαλύπτουν καθημερινά και την πιο νόστιμη γωνιά της Έκθεσης, τη «Γωνιά Γαστρονομίας», στο περίπτερο 4, όπου παραγωγοί και προϊόντα από όλη την Ελλάδα παρουσιάζονται μέσα από γεύσεις και αρώματα. 
Μεγάλη είναι η προσέλευση και στις καθημερινές συναυλίες. Χθες από τη σκηνή των Music Events ο Πάνος Κιάμος έδωσε μια λαϊκή νότα στην Έκθεση, παρασύροντας το κοινό με τις γνωστές επιτυχίες του. Απόψε το μουσικό πρόγραμμα της 84ης ΔΕΘ θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του εκλιπόντα Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Τραγούδια του θα παίζονται από DJ, σε συνεργασία με το “Κοσμοράδιο”, από την κεντρική σκηνή των συναυλιών.  
Το πρόγραμμα όλων των εκδηλώσεων είναι αναρτημένο στο thessalonikifair.gr
Το σημερινό ωράριο της 84ης ΔΕΘ είναι 16:00 με 22:00.
 

Read previous post:
Γ.Μπουτάρης: “Τεράστιο έγκλημα” η απομάκρυνση των αρχαίων του Μετρό από το σταθμό Βενιζέλου

    Τεράστιο έγκλημα χαρακτήρισε ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, την απόφαση για απομάκρυνση των αρχαίων από τον σταθμό Βενιζέλου...

Close