Η συμβουλή είναι σαν το χιόνι: όσο πιο απαλά πέφτει, τόσο περισσότερο κρατάει και τόσο πιο βαθιά μπαίνει στο μυαλό. Samuel Taylor Coleridge 1772-1834, Άγγλος ποιητής & φιλόσοφος

Αναχωρούν για το Κότμπους οι Λ. Πετρούνιας και Κ. Κωνσταντινίδης

19 Νοεμβρίου, 2019

Η επιχείρηση συλλογής βαθμών στην παγκόσμια κατάταξη, με απώτερο στόχο την επίτευξη της Ολυμπιακής πρόκρισης, ξεκινά από το Κότμπους για τον Λευτέρη Πετρούνια και για τον Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης γυμναστικής της γερμανικής πόλης (21-24 Νοεμβρίου).
 
Οι δύο σπεσιαλίστες των κρίκων αναχωρούν σήμερα (Τρίτη 19/11) μαζί με τον ομοσπονδιακό προπονητή Δημήτρη Ράφτη και τον διεθνή κριτή Νίκο Προβιά, επιστρέφοντας στη Γερμανία σχεδόν ενάμιση μήνα μετά το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Στουτγάρδης, όπου η θετική παρουσία τους δεν στάθηκε αρκετή για να τους χαρίσει το μετάλλιο και το Ολυμπιακό εισιτήριο για το «Τόκιο 2020».
 
Αμφότεροι θα αγωνιστούν την Πέμπτη (21/11, 17:30 – 20:30 ώρα Ελλάδας) στον προκριματικό των κρίκων, με πρώτο στόχο την είσοδο στην οκτάδα των φιναλίστ, ώστε στον τελικό του Σαββάτου (23/11, 15:00 – 18:00 ώρα Ελλάδας) να στοχεύσουν στην κορυφή.

Read previous post:
Animated promotional video για την προστασία κατοικίας, με το πρόγραμμα «Safe Home» της Ευρωπαϊκής Πίστης

Η Ευρωπαϊκή Πίστη στο πλαίσιο της ψηφιακής της στρατηγικής, η οποία αφορά στο σχεδιασμό σειράς ενημερωτικών ενεργειών με τη μορφή...

Close