Ολόκληρη η παγκόσμια οικονομία βασίζεται στην προμήθεια αγαθών για να ικανοποιηθούν τα καπρίτσια του 2% του πληθυσμού της γης - Biil Bryson

Αναστολή συμβάσεων εργασίας και στην Επίλεκτο

Σε καθεστώς αναστολής έθεσε τις συμβάσεις εργασίας μέρους των εργαζομένων της, από 01.04.2020, η εταιρεία Επίλεκτος Κλωστοϋφαντουργία ΑΕΒΕ.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη, σύμφωνα με την εταιρεία, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους κινδύνους που μπορεί να προκληθούν στους χώρους εργασίας από την εξάπλωση του ιού SARS-CoV-2 που προκαλεί τη νόσο COVID-19 και προκειμένου να διαφυλάξει  την  προσωπική υγεία των εργαζομένων και να περιορίσει την δυνατότητα διάδοσής του.  

Σημειώνεται ότι η εταιρεία αναδιοργάνωσε την παραγωγική της λειτουργία και το δίκτυο διάθεσης των προϊόντων της, με σκοπό την απρόσκοπτη συνέχιση των εμπορικών δραστηριοτήτων της και την εξυπηρέτηση των πελατών της που αποτελούν μαζί με τους εργαζόμενους τους πυλώνες στήριξής της.
 

Read previous post:
Όμιλος Σαράντη: Πωλήσεις 370,07 εκατ. ευρώ το 2019

Σε 370,07 εκατ. ευρώ ανήλθαν οι ενοποιημένες πωλήσεις του Ομίλου Σαράντη το 2019, έναντι 344 εκατ. ευρώ το 2018, σημειώνοντας...

Close