Οι αυτοκρατορίες διαρκούν μέχρι να γίνουν εμπορικές. Μετά διασκορπίζονται στους τέσσερις ανέμους - Γουίλιαμ Μπλέικ

Αναστέλουν από αύριο την πίστωση στον ΕΟΠΥΥ για σειρά προϊόντων οι φαρμακοποιοί Αθήνας και Πειραιά

31 Ιουλίου, 2017

Σε αναστολή της πίστωσης προς τον ΕΟΠΥΥ για ιατροτεχνολογικά προϊόντα, σκευάσματα ειδικής διατροφής και αναλώσιμα για τον σακχαρώδη διαβήτη, προχωρά από αύριο  1η Αυγούστου,  οι Φαρμακευτικοί  Σύλλογοι Αθήνας (ΦΣΑ) και Πειραιά, με κύριο αίτημα την εξόφλησης από τον Οργανισμό για όσα από αυτά τα προϊόντα έχουν χορηγήσει στους ασφαλισμένους  κατά  το πρώτο τρίμηνο του 2017.

Η απόφαση ελήφθη μετά  από Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Φαρμ. Συλλόγου Αττικής και του Φαρμ. Σύλλογου Πειραιά που ανακοίνωσαν το εξής : 

“Οι Φαρμακευτικοι Συλλογοι Αττικης και Πειραια, αποφασισαν την αρση της πιστωσης στον ΕΟΠΥΥ για την χορηγηση των ιατροτεχνολογικων προιοντων, σκευασματων ειδικης διατροφης και αναλωσιμων υλικων, απο 1 Αυγουστου 2017. 

 Από τις 14 Ιουλίου είχε προαναγγελθεί η μορφή αυτή κινητοποιήσεων  ως προειδοποίηση σε Δελτίο Τύπου του Συλλόγου που αφορούσε το ίδιο ζήτημα. Τότε οι φαρμακοποιοί της Αττικής ζητούσαν  από τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ «να τιμήσει, έστω την ύστατη στιγμή την υπογραφή του, με την πλήρη εξόφληση των τριών πρώτων μηνών (Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου- Μαρτίου) το αργότερο μέχρι την 31η Ιουλίου 2017 όπως ορίζει η σύμβαση».   

Read previous post:
Πέθανε ο θεατρικός συγγραφέας και ηθοποιός Σαμ Σέπαρντ

Ο Αμερικανός ηθοποιός και θεατρικός συγγραφέας Σαμ Σέπαρντ, απεβίωσε σε ηλικία 73 ετών, όπως ανακοίνωσε σήμερα η οικογένειά του μέσω...

Close