Αυτός που ζει από τη μάχη με έναν εχθρό, έχει προσωπικό συμφέρον να διατηρήσει τον εχθρό του ζωντανό - Φρήντριχ Νίτσε

«Αναπόφευκτο το πρόσθετο κόστος»

Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του «Τόκιο 2020», Γιοσίρο Μόρι, γνωστοποίησε στις διεθνείς ομοσπονδίες ότι η απόφαση για το ποιος θα πληρώσει το… λογαριασμό για την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων μέχρι το 2021 θα αποτελέσει «μεγάλη πρόκληση».
 
Η Ιαπωνία επένδυσε 12 δισεκατομμύρια δολάρια στην πορεία της προς τους Αγώνες και ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπάχ, προειδοποίησε ότι το κόστος μπορεί να αυξηθεί κι άλλο…

«Το πρόσθετο κόστος που θα προκύψει από αυτή την αναβολή είναι αναπόφευκτο»”, σημείωσε ο Μόρι σε επιστολή που απέστειλε σε 33 διεθνείς ομοσπονδίες αθλημάτων και πρόσθεσε: «Η απόφαση για το ποιος θα επιβαρυνθεί με αυτές τις δαπάνες και πώς θα γίνει θα αποτελέσει μείζονα πρόκληση».

Ο Μόρι, πάντως, επεσήμανε ότι η διεξαγωγή των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο το επόμενο έτος θα αποδείξει ότι οι άνθρωποι «θριάμβευσαν στη μάχη με τον κορονοϊό».

ΘΟΔΩΡΗΣ ΨΩΜΑΣ

Read previous post:
Βρετανία-κορονοϊός: Ξεπέρασαν τους 1.000 οι θάνατοι

Ο απολογισμός της πανδημίας του νέου κορονοϊού υπερέβη τους 1.000 θανάτους στη Βρετανία, με 260 νέους θανάτους να έχουν καταγραφεί...

Close