Αυτός που σκοτώνει από εγωισμό, σκοτώνει λίγο. Από φιλοδοξία, πολύ. Από ιδεολογία, τερατωδώς. Jean Rostand, 1894-1977, Γάλλος επιστήμονας & φιλόσοφος

Ανανέωση και ρήτρα 1 δισ (!) για τον Γιαμάλ

23 Σεπτεμβρίου, 2023

Ο Λαμίν Γιαμάλ θεωρείται το νέο «παιδί-θαύμα» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και όπως είναι λογικό, οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα, θέλουν να εξασφαλίσουν ότι ο 16χρονος Ισπανός διεθνής, θα παραμείνει στις τάξεις της ομάδας για πολλά χρόνια.

    Στο πλαίσιο αυτό και όπως αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo», ο νεαρός επιθετικός, έχει ήδη υπογράψει επέκταση του συμβολαίου του, πριν από την καλοκαιρινή περιοδεία των Καταλανών στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Γιαμάλ ανανέωσε την συνεργασία του με την Μπαρτσελόνα μέχρι το 2026 και η σχετική ανακοίνωση αναμένεται εντός του Οκτωβρίου.

    Δεδομένου όμως, ότι το νεαρό της ηλικίας του, δεν επιτρέπει πολυετή ανανέωση, οι «μπλαουκράνα» έχουν έτοιμη την πρόταση επέκτασης για την συνεργασία των δύο πλευρών, κάτι που θα συμβεί, μόλις ο Γιαμάλ συμπληρώσει το 18ο έτος της ζωής του. Και η ρτήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του Ισπανού πιτσιρικά, θα είναι της τάξης του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ