Μόνο σε δύο χώρες οι μυστικές υπηρεσίες δεν μπορούν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους: στην Ιαπωνία, επειδή δεν μιλάει κανένας και στην Ελλάδα, επειδή μιλούν όλοι - Γεώργιος Παπανδρέου

Ανανέωσε στην Ιντερ ο Σπαλέτι

14 Αύγουστος, 2018

Σε πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του Λουτσιάνο Σπαλέτι προχώρησε η Ίντερ. Οι «νερατζούρι» υπέγραψαν με τον έμπειρο τεχνικό νέο συμβόλαιο, το οποίο λήγει το 2021. Ο Σπαλέτι ήρθε πέρυσι στο Μιλάνο και υπέγραψε διετές συμβόλαιο, αλλά οι ιθύνοντες του συλλόγου αποφάσισαν να του το ανανεώσουν γι’ ακόμη δύο χρόνια.
«Είμαστε ευχαριστημένοι που επεκτείναμε τη συνεργασία με τον κύριο Σπαλέτι. Συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας για να φτιάξουμε μια από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου» ανέφερε ο Στίβεν Ζανγκ, γιος του ιδιοκτήτη της Ίντερ και αντιπρόεδρος του συλλόγου.
Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Ιντερ σχολίασε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια του Ζανγκ και το σύλλογο, που μου έδωσε την ευκαιρία να ανανεώσω το συμβόλαιο. Η υπογραφή του συμβολαίου είναι η επιβεβαίωση του ήδη υπάρχοντος, καθώς ήθελα να παραμείνω στην Ιντερ. Η σχέση μας βασιζόταν στην εμπιστοσύνη και τον αλληλοσεβασμό. Από τις συζητήσεις που είχαμε, φαινόταν ότι έχουμε τους ίδιους στόχους» κατέληξε ο Σπαλέτι.
Ο έμπειρος τεχνικός είδε πέρυσι την ομάδα του σε 40 παιχνίδια να μετρά 21 νίκες, 12 ισοπαλίες και 7 ήττες.

Read previous post:
Ελεύθεροι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί (Anadolu)

Τουρκικό δικαστήριο άφησε ελεύθερους τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς εν αναμονή της δίκης τους, μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Close