Η διαφορά ανάμεσα στο θάνατο και στους φόρους είναι ότι ο θάνατος δεν γίνεται χειρότερος κάθε φορά που συνεδριάζει το Κογκρέσο. Will Rogers, 1879-1935, Αμερικανός ηθοποιός

Ανανέωσε με τη Σαουθάμπτον ο Χασενχούτλ

2 Ιουνίου, 2020

Το νέο συμβόλαιό του με τη Σαουθάμπτον, το οποίο έχει ισχύ ως το 2024, υπέγραψε ο Ραλφ Χασενχούτλ, επεκτείνοντας τη συνεργασία του με τον αγγλικό σύλλογο. Ο Αυστριακός τεχνικός, ο οποίος ανέλαβε τους «αγίους» τον Δεκέμβριο του 2018, κατάφερε να… επιβιώσει από τη χειρότερη στιγμή στην υπεραιωνόβια ιστορία του συλλόγου, την εντός έδρας συντριβή με 9-0 από τη Λέστερ στις αρχές της φετινής σεζόν, και να πείσει ότι μπορεί να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο.

«Όταν ήρθα, είδα ότι βρισκόμασταν στο ξεκίνημα ενός μακρινού ταξιδιού, ενός ταξιδιού που θα φέρει συγκινήσεις και ελπίζω χαρά. Είχαμε ήδη κάποιες στιγμές που μπορούσαμε να πανηγυρίσουμε μαζί και κάποιες άλλες… δύσκολες», δήλωσε ο 52χρονος Χάσενχουτλ μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

Από την πλευρά του, ο εκτελεστικός διεθυντής της Σαουθάμπτον, Μάρτιν Σέμενς, τόνισε ότι το κομβικό σημείο για να προσφερθεί στον Αυστριακό νέο συμβόλαιο ήταν η περίοδος των Χριστουγέννων, όταν η ομάδα ανέκαμψε εντυπωσιακά μετά το κακό ξεκίνημα. «Πλέον, το σημαντικό είναι ο σύλλογος να “χτίσει” όλες τις υποστηρικτικές υποδομές γύρω από τον Ραλφ, ώστε να έρθουν επιτυχίες, όχι μόνο στα εννέα εναπομείναντα παιχνίδια αυτής της σεζόν, αλλά και μακροπρόθεσμα», κατέληξε ο Σέμενς.

 

Γιάννης Δημητρόγλου

 

 

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Η Πεσιρίδου θα κατεβεί στο Πανελλήνιο, μεγάλος στόχος η χειμερινή περίοδος

Σε κανονικά αγωνιστικά επίπεδα επιστρέφει σταδιακά η Ελισάβετ Πεσιρίδου, μετά από ένα μήνα προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου.

Close