Μετά από μια ματιά σ΄αυτόν τον πλανήτη, ένας επισκέπτης από το διάστημα θα έλεγε: “θέλω να δω αμέσως τον υπεύθυνο” - Γουίλιαμ Μπάροουζ

Ανακοινώθηκε ο Φερέϊρα από την Παλμέϊρας

31 Οκτωβρίου, 2020

    Ανακοινώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα (σ.σ. ώρα Βραζιλίας, χαράματα για την Ελλάδα), η έναρξη της συνεργασίας του Αμπέλ Φερέϊρα, από την Παλμέϊρας. Ο σύλλογος της Βραζιλίας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Αυτήν την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου ανακοινώνουμε την πρόσληψη του προπονητή Αμπέλ Φερέιρα, που ήταν στον ΠΑΟΚ από την Ελλάδα και είχε πολύ καλές στιγμές με την Μπράγκα από την Πορτογαλία από το 2017 έως και το 2019. Ο 41χρονος γεννημένος στο Πεναφιέλ της Πορτογαλιάς τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο έως και το τέλος του 2022».  

    Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την «χώρα του καφέ», ο Πορτογάλος προπονητής θα έχει ετήσιες απολαβές 800 χιλιάδες ευρώ, ποσό που με τα μπόνους διεκδίκησης στόχων μπορεί να υπερβεί και το ένα εκατομμύριο, ενώ 600 χιλιάδες ευρώ θα λάβει ως αποζημίωση ο ΠΑΟΚ για την αποδέσμευση του ως τώρα τεχνικού του, ο οποίος θα αναλάβει άμεσα τα νέα του καθήκοντα στην ομάδα της Βραζιλίας.
 

Ντίνος Καραμητρούσης