Πολύ απασχολημένος με το να ξαναφτιάχνει τον κόσμο, ο άνθρωπος ξέχασε να ξαναφτιάξει τον εαυτό του. - Αντρέι Πλατόνοφ

Ανακοίνωση του Δήμου Καλαμαριάς για το ατύχημα της υπαλλήλου καθαριότητας

2 Ιουνίου, 2023

Στο πλευρό της υπαλλήλου καθαριότητας που τραυματίστηκε εν ώρα εργασίας βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο αρμόδιος αντιδήμαρχος της Καλαμαριάς, μετά το ατύχημα που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δήμος Καλαμαριάς. 
«Η ασφάλεια των εργαζομένων του δήμου μας είναι αδιαπραγμάτευτη», δήλωσε  δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, ο οποίος, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση,  είναι σε διαρκή επαφή με το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται η υπάλληλος.
«Το ατύχημα συνέβη σε σημείο που γίνονται εργασίες στο πλαίσιο του έργου της Ε.Υ.Δ.Ε (ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ -ΗΠΕΙΡΟΥ & ΘΡΑΚΗΣ), «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΝΟΤΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ». Η ευθύνη των μέτρων ασφαλείας, των περιοριστικών μέτρων, των έντεχνων και έγκαιρων και ορθών αποκαταστάσεων είναι αρμοδιότητα τόσο του φορέα υλοποίησης του έργου, όσο και της αναδόχου κατασκευαστικής εταιρίας. Ήδη εξετάζονται οι νομικές ενέργειες τις οποίες θα ακολουθήσει ο Δήμος κατά παντός υπευθύνου», καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Καλαμαριάς.