Ένα έθνος, για να έχει καλούς στρατιώτες, πρέπει να βρίσκεται συνεχώς σε πόλεμο. Napoleon Bonaparte, 1769-1821, Γάλλος ηγέτης.

Ανακοίνωσε Βαϊνάλντουμ η Ρόμα

5 Αυγούστου, 2022

Ολοκληρώθηκε με κάθε… επισημότητα η μεταγραφή του Τζορζίνιο Βαϊνάλντουμ στη Ρόμα, με μορφή μονοετούς δανεισμού απ’ την Παρί Σεν Ζερμέν, με τους «τζιαλορόσι» να ετοιμάζουν ένα εντυπωσιακό βίντεο για να παρουσιάσουν τον Ολλανδό μέσο, ο οποίος… αναδύεται από μία πισίνα, φορώντας τη φανέλα με το Νο25.

Στη συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες έχει συμπεριληφθεί και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2023, η οποία, όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, έχει οριστεί στα 8 εκατ. ευρώ. «Είναι πραγματικά συγκινητικό να είσαι παίκτης της Ρόμα. Όλοι οι άνθρωποι με τους οποίους μίλησα μου είπαν τα καλύτερα για το σύλλογο και τους οπαδούς του.

Η διοίκηση έδειξε πόσο με ήθελε μέσω των προσπαθειών που έκανε για να κλείσει θετικά η διαπραγμάτευση, όπως το έδειξαν και όλοι οι οπαδοί που αυτές τις ημέρες μου έδειξαν την αγάπη τους μέσω των social media.

Αυτό δίνει πάντα αυτοπεποίθηση σε έναν ποδοσφαιριστή. Θα δώσω το 100% για να βοηθήσω την ομάδα να είναι ανταγωνιστική σε όλους τους στόχους μας αυτή τη σεζόν» τόνισε ο Ολλανδός μέσος στις πρώτες δηλώσεις του.

ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ