Οι άνθρωποι έχουν το ελάττωμα όταν έχει νηνεμία να νομίζουν ότι δεν θα έρθει ποτέ καταιγίδα και δεν προετοιμάζονται. Niccolo Machiavelli, 1469-1527, Ιταλός πολιτικός φιλόσοφος

Αναγνωστοπούλου: «Περίμενα τέσσερα χρόνια…»

15 Αυγούστου, 2022

Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου ανέλυσε την εμφάνισή της στα προκριματικά της δισκοβολίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, μετά την πρόκρισή της στον τελικό της Τρίτης (16/8, 22:02), με βολή 58.13 ήδη από την πρώτη της προσπάθεια στο Μόναχο. Μια πρόκριση σε τελικό της δισκοβολίας που πετυχαίνει για τρίτη φορά στην καριέρα της. 
Η Αναγνωστοπούλου, η οποία μετέχει για τέταρτη φορά σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και η καλύτερη μέχρι σήμερα παρουσία της είναι η 9η θέση το 2016 στο Άμστερνταμ δήλωσε μετά την πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματός της: «Μπήκα στην πρώτη βολή καλά και μετά λίγο το έχασα, έκανα κάποια τεχνικά λαθάκια που μου στοίχισαν κάτι καλύτερο. Ο πρώτος στόχος έγινε, αφού μετέχω για τρίτη φορά σε τελικό. Περίμενα τέσσερα χρόνια τη διοργάνωση. Σωματικά είμαι καλά και πιστεύω αύριο θα είμαι σε θέση για κάτι καλό. Ο προκριματικός πάντα είναι δύσκολος, τώρα κοιτάζω τον τελικό. Θέλω αύριο να κάνω και τις έξι βολές μου και για πρώτη φορά να είμαι στις οχτώ καλύτερες της Ευρώπης».

ΑΣΠΑΣΙΑ ΒΕΛΟΝΑΚΗ