Συνήθως, τα φοβερά πράγματα που γίνονται με το πρόσχημα ότι τα απαιτεί η πρόοδος, στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου πρόοδος, αλλά απλώς φοβερά πράγματα. Russell Baker, 1925- , Αμερικανός δημοσιογράφος

Αναγκαστική προσγείωση ιδιωτικού ελικοπτέρου στην Κεφαλονιά – Σώοι οι δύο άντρες που επέβαιναν

8 Ιουνίου, 2023

Σε αναγκαστική προσγείωση προχώρησε στον Κάβο Λιάκα στην περιοχή Λειβαθούς Κεφαλονιάς ένα διθέσιο ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν δύο άντρες ηλικίας 66 ετών, σύμφωνα με την Πυροσβεστική. 
Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική, η Υπηρεσία δέχτηκε κλήση λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι για αναγκαστική προσγείωση ενός ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν οι 2 άντρες. Στο σημείο μετέβησαν 10 πυροσβέστες με 2 οχήματα ωστόσο οι δύο άντρες που είχαν προσγειωθεί αναγκαστικά σε ένα χωράφι, είχαν βγει ήδη από το ελικόπτερο, με αποτέλεσμα οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής να μη χρειαστεί να προχωρήσουν στον απεγκλωβισμό τους. 
Τα δύο άτομα έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς και οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής παραμένουν στο σημείο για λόγους πυρασφάλειας. Τέλος, σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική, το ιδιωτικό ελικόπτερο είχε ξεκινήσει από τη Ζάκυνθο. 
I.K