Όποιος ξέρει να υπομένει τα πάντα, μπορεί και να τολμά τα πάντα. Vauvenargues, 1715-1747, Γάλλος γνωμικογράφος

Αναβολές λόγω κορονοϊού ανακοίνωσε η NHL

 Ακυρώσεων συνέχεια λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.  Η NHL (National Hockey League) ακύρωσε το All Star Game και το Winter Classic, δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις της σεζόν χόκεϊ, που είχαν προγραμματιστεί για τον Ιανουάριο.

 «Λόγω της αβεβαιότητας ως προς το πότε θα είμαστε σε θέση να καλωσορίσουμε τους φιλάθλους μας ξανά για τους αγώνες μας, θεωρήσαμε ότι η πιο συνετή απόφαση αυτή τη στιγμή ήταν να αναβληθούν αυτές οι γιορτές μέχρι το 2022», δήλωσε ο εκπρόσωπος του NHL, Στιβ Μάγιερ.

 «Η συμμετοχή των οπαδών  στα στάδια, όπως και στους χώρους των εκδηλώσεων που διοργανώνονται με αφορμή το Winter Classic και το All Star Game, είναι απαραίτητη για την επιτυχία τους», πρόσθεσε.

 Οι εκδηλώσεις All Star Game είχαν προγραμματιστεί να διοργανωθούν από τους Φλόριντα Πάνθερς στις 29-30 Ιανουαρίου στο Σανράιζτης Φλόριντα.

 Το Winter Classic είχε προγραμματιστεί για την 1η Ιανουαρίου στη Μινεάπολη μεταξύ Μινεσότα Ουάιλτ και  Σεντ Λούις Μπλους.

Αντ. Βαζογιάννης 
 

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Μικρά τα οφέλη για την αποτελεσματικότητα της θεραπείας της Covid-19 με πλάσμα αίματος από αναρρώσαντες

Η χρήση πλάσματος αίματος από αναρρώσαντες ασθενείς για την θεραπεία της Covid-19 παρέχει μικρά οφέλη και δεν βοηθά ιδιαίτερα τους...

Close