Ο Νότος δημιουργεί τους πολιτισμούς. Ο Βορράς τους καταστά, τους καταστρέφει, δανείζεται από αυτούς, τους διαδίδει. Αυτή είναι μια σύντομη σύνοψη της Ιστορίας - Will Durant

Αναβλήθηκε το φιλικό Γιουβέντους-Ατλέτικο Μαδρίτης στο Τελ Αβίβ (p)

6 Αυγούστου, 2022

 Αναβλήθηκε το προγραμματισμένο για αύριο το βράδυ στο Τελ Αβίβ, φιλικό παιχνίδι μεταξύ Γιουβέντους και Ατλέτικο Μαδρίτης, λόγω της «τρέχουσας κατάστασης ασφαλείας» στη χώρα, ανέφεραν και οι δύο σύλλογοι σε κοινή ανακοίνωση.

 «Λόγω της τρέχουσας κατάστασης ασφαλείας, η Γιουβέντους και η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοινώνουν ότι ματαιώθηκε ο φιλικός αγώνας των δύο ομάδων που θα γινόταν στο Ισραήλ την Κυριακή 7 Αυγούστου στο στάδιο Bloomfield του Τελ Αβίβ», ανέφεραν οι σύλλογοι στο twitter.

 Η απόφαση έρχεται μετά από απειλές τις τελευταίες ώρες για επίθεση στην ισραηλινή πόλη, μετά τη στρατιωτική κλιμάκωση.
 Ισραηλινά αεροσκάφη έπληξαν τη Γάζα και Παλαιστίνιοι εκτόξευσαν ρουκέτες κατά του Ισραήλ το Σάββατο, μετά την ισραηλινή επιχείρηση εναντίον της οργάνωσης Ισλαμική Τζιχάντ.

 Η Γιουβέντους ξεκινά τη διαδρομή της στη Serie A στις 15 Αυγούστου εναντίον της Σασουόλο, ενώ η Ατλέτικο αρχίζει τη σεζόν της στη LaLiga την ίδια μέρα, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τη Χετάφε. 
 

 Α. Βαζογιάννης