Μερικές φορές μοιάζει να υπάρχουν περισσότερες λύσεις από προβλήματα. Αν κοιτάξουμε πιο προσεκτικά θα διαπιστώσουμε ότι πολλά προβλήματα του σήμερα είναι αποτελέσματα των λύσεων του χθες. - Thomas Sowell (Αμερικανός πολιτικός σχολιαστής)

Αναβλήθηκε το Αταλάντα-Βιγιαρεάλ

8 Δεκεμβρίου, 2021

Η συνεχόμενη χιονόπτωση στο Μπέργκαμο δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή του αγώνα της 6ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου του Champions League, ανάμεσα στην Αταλάντα και στην Βιγιαρεάλ.

Παρά τις προσπάθειες των συνεργείων για να καθαρίσουν τον αγωνιστικό χώρο, ο διαιτητής της αναμέτρησης Άντονι Τέιλορ έκρινε ότι δεν ήταν συνατό να παιχτεί ποδόσφαιρο κι ως εκ τούτου ο Άγγλος ρέφερι αποφάσισε την οριστική αναβολή του αγώνα.

Καιρού επιτρέποντος το ματς θα διεξαχθεί την Πέμπτη (9/12). Να σημειωθεί ότι ο αγώνας είχε τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες, καθώς μία από αυτές θα προκριθεί ως δεύτερη στους «16» του Champions League. Η Βιγιαρεάλ θα προκριθεί αν αποφύγει την ήττα, ενώ θα καταταγεί τρίτη αν ηττηθεί.

Από την πλευρά της η Αταλάντα θα πάρει το «εισιτήριο» εάν νικήσει, ενώ θα πάρει την 3η θέση σε περίπτωση ισοπαλίας. Η ισπανική ομάδα έχει 7 βαθμούς και βρίσκεται στην 2η θέση, ενώ η ομάδα του Μπέργκαμο ακολουθεί με 6.