Σ' αυτήν τη ζωή τίποτα δεν είναι σίγουρο εκτός από το θάνατο και τους φόρους. - Βενιαμίν Φρανγκλίνος, 1706-1790, Αμερικανός πολιτικός και διανοητής

Αναβλήθηκε ματς στην Κολομβία λόγω κορονοϊού

19 Σεπτεμβρίου, 2020

Αγώνας που είχε προγραμματιστεί για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Κολομβίας αναβλήθηκε , όταν επτά παίκτες και έξι μέλη  από το προπονητικό προσωπικό μιας από τις ομάδες, βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.
 Οι παίκτες και το προπονητικό προσωπικό της Τολίμα, που ηγείται του πρωταθλήματος της Κολομβίας με 16 βαθμούς σε οκτώ αγώνες, εξετάστηκαν θετικοί στον κορονοϊό. 
 Η ομάδα είχε ήδη φτάσει στο Μεντεγίν για να αγωνιστεί με την Νασιονάλ στο γήπεδο Atanasio Girardot.
 «Αυτός δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα», δήλωσε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Κολομβίας (DIMAYOR), Φερνάντο Τζαραμίλο.
 Ενώ αυτοί οι παίκτες και τα μέλη του προπονητικού προσωπικού που εξετάστηκαν θετικοί δεν ταξίδεψαν στο Μεντεγίν, το Υπουργείο Υγείας εξέφρασε ανησυχίες ότι άλλοι ποδοσφαιριστές και άτομα από την Τολίμα θα μπορούσαν να είχαν μολυνθεί.
 «Γνωρίζαμε ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί. Η προτεραιότητα είναι η υγεία όλων όσων συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, γι ‘αυτό αποφασίσαμε να αναβάλουμε αυτόν τον αγώνα», είπε ο Τζαμαρίλο
 Το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Κολομβίας, το οποίο είχε ανασταλεί τον Μάρτιο, θα γίνει πίσω από κλειστές πόρτες και χωρίς θεατές να είναι παρόντες, σε μια προσπάθεια να επιβραδυνθεί η εξάπλωση του κορονοϊού.
 Σχεδόν 744.000 έχουν μολυνθεί στη χώρα των Άνδεων, ενώ περισσότεροι από 23.000 έχουν πεθάνει.
 Α. Βαζογιάννης

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Χωρίς…λόγια η πρώτη ανάρτηση για το θρίαμβο

 Χωρίς λόγια και κρατώντας τους New York Times που είχαν κεντρικό τους θέμα, την ανάδειξή του ως MVP στο ΝΒΑ...

Close