Ένας συναινετικός πολιτικός είναι αυτός που κάνει πράγματα που δεν πιστεύει, επειδή αυτά κρατάνε τους ανθρώπους ήσυχους όταν τα κάνει. John Major, 1943- , Βρετανός Πρωθυπουργός

Αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού η αναμέτρηση Λανς-Ναντ

    Σε αναβολή οδηγήθηκε η αναμέτρηση της Λανς με τη Ναντ, η οποία ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, στη Βόρεια Γαλλία, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του «σαμπιονά». Η αναμέτρηση θα οριστεί σε νέα ημερομηνία, καθώς τα έντεκα κρούσματα κορονοϊού που διαγνώστηκαν στην ομάδα της Λανς δεν επέτρεπαν τη διεξαγωγή της αναμέτρησης. 

Ο τεχνικός της Ναντ, Κριστιάν Γκουρκίφ, πάντως, δεν έκρυψε τον… εκνευρισμό του από την καθυστέρηση που υπήρχε από την πλευρά της γαλλικής Λίγκας για έγκαιρη ενημέρωση της αναβολής. 

«Σήμερα, υποφέρουμε… Είναι καταστροφικό γιατί ήμασταν στη Λανς και μάθαμε την τελική απόφαση το απόγευμα, μέσω δελτίου Τύπου. θα μπορούσαμε να αποφύγουμε αυτό το ταξίδι, αλλά από τη στιγμή που δεν υπήρχε τίποτα επίσημο, έπρεπε να προετοιμαστούμε σαν να γινόταν ο αγώνας. Τώρα, λοιπόν, θα επιστρέψουμε στη Νάντη και θα προπονηθούμε αύριο. Η ανησυχία μας εστιάζει τώρα στο πότε θα προγραμματιστεί εκ νέου ο αγώνας, ο οποίος θα διεξαχθεί υπό διαφορετικές συνθήκες», είπε ο Γκουργκίφ.
 

ΘΟΔΩΡΗΣ ΨΩΜΑΣ